Ca două surori: Ce mult seamănă Demi Moore (52 de ani) şi fiica ei, Rumer Willis (26 de ani)!

După despărţirea de Ashton Kutcher, Demi Moore s-a confruntat cu o depresie peste care a trecut internându-se într-un centru de recuperare


Presa nu a aflat cu exactitate câte obiecte vestimentare i-au fost furate actriţei Demi Moore, dar se pare că vedeta a alcătuit o listă cu hainele lipsă pentru a o prezenta poliţiei.

Demi Moore, pe numele său adevarat Demetria Guines, s-a nascut pe 11 noiembrie 1962, în Roswell, New Mexico. Actriţa a fost căsătorită vreme de 13 ani cu Bruce Willis, împreună cu care are trei copii, iar, în 2005, s-a căsătorit cu Ashton Kutcher, cu 16 ani mai tânăr decât ea.



Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au despărţit în noiembrie 2011 după o căsnicie care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher, notează agenţia Mediafax.

Pe de altă parte, fiica cea mare a actriţei, Rumer şi iubitul acesteia, Val Chmerkovskiy, savurează succesul înregistrat în cel mai recent sezon al show-ului "Dancing With The Stars". Ei au avut mai multe apariţii la televiziune după victoria obţinută, iar Rumer a declarat că a fost susţinută, pe parcursul evoluţiei în această producţie, de mama sa, de tătăl ei, Bruce Willis, şi de surorile ei, Tallulah (21 de ani) şi Scout (23 de ani).

În septembrie anul trecut, fiica cea mare a actorilor Demi Moore şi Bruce Willis a fost internată în spital luni după ce taxiul cu care se îndrepta spre locuinţa sa din Hollywood a fost implicat într-un accident.
Actriţa a descris accidentul drept "groaznic". "Am fost implicată într-un accident în timp ce mă aflam pe bancheta din spate a unui taxi. Mă doare spatele foarte rău. M-am dus la doctor şi mi-au făcut tot felul de analize. M-au consultat foarte amănunţit", a spus Rumer Willis.

Rumer Willis este primul dintre cei trei copii ai lui Bruce Willis cu Demi Moore, care au fost căsătoriţi între 1987 şi 2000. Actriţa a jucat în mai multe producţii de televiziune, dar şi în câteva filme pentru marele ecran, chiar alături de tatăl său, cum ar fi "Cât îmi dai ca să te împuşc?", realizat în 2000, şi "Ostaticul", din 2005.

 

Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Mai 2015
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxana pe 28 Mai 2015, 00:04
    Doua femei frumoase

    Cand veti avea varsta lui Demi si unii vor spune despre voi ca sunteti `babe` nu cred ca veti fi foarte fericite. Demi este o persoana cunoscuta indiferent ca ne place sau nu. Oare cei care ii critica pe alti sunt chiar asa de perfecti ?

    0
    0

  • Denis pe 27 Mai 2015, 21:59
    ...

    Arata mai bine mama decat fiica. Ar merge de-o zama.

    1
    0

  • hei pe 27 Mai 2015, 21:12
    cancan

    Da, seamana, pentru ca s-au imbract la fel. :)))

    1
    0

  • mdaaaa pe 27 Mai 2015, 20:30
    photoshop

    Cu Photoshopul asta, Gica Petrescu seamana perfect cu Justin Bieber. Ce jenanta e obsesia asta a mamelor de a li se spune ca par a fi surori, nu mame, pentru fiicele lor. Dar e jenant si pentru fiice. Sa ti se spuna ca o baba siliconata ca Demi Moore e sora-ta. Inseamna ca ai fata de hoasca operata.

    2
    0

  • cristina pe 27 Mai 2015, 18:49
    minciuni

    dreagii mei, oricine in zilele noastre poate pune poze cu mama si sa spuna ca "mai parca este sora'', oameni buni,peste toti vremea trece la fel fie ca ne facem operatii estetice fie ca nu............imbatranim......oricum......asa ca DEMI,lasa-ne draga,stim ca timpul tau a trecut demult.........

    4
    0

  • CARMEN pe 27 Mai 2015, 12:51
    MDA!

    DOUA URATE SI NU ESTE MARE LUCRU DE CAPUL LOR!

    5
    14

  • Aurelia pe 27 Mai 2015, 12:20
    Demi Moore

    Cred ca sunteti niste frustrati. Arata foarte bine.V-ati fi simtit mai bine daca avea 100 kg si parul permanent? Invidioaselor!!!!! Bravo ei,iti incanta ochiul cand o vezi. Ce roluri extraordinare a facut in o gramada de filme.Ma bucur enorm de fiecare data cand o vad . E MINUNATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    18
    5

  • Liviu pe 27 Mai 2015, 11:28
    Ca doua surori

    Draga Andrei ,ca e operata si photoshopata sunt de acord cu tine . Dar ca la 52 de ani e" baba " nu mai pot fi de acord. Ca este un om matur -da -. Si apropo mama ta cati ani are ? Si despre ea tot asa vorbesti? Poate va mai abtineti in a arunca cu vorbe cu atata usurinta .

    28
    0

  • Andrei pe 27 Mai 2015, 09:07
    Arata...

    Tencuita si cu photoshop poate arata si mai tanara decat fiica!Mare branza!E o baba expirata!

    12
    15

  • Thritemius pe 27 Mai 2015, 08:54
    VAX VAX

    Se vede de la 7000 km cine, care si cum e! Vai de capetele voastre cu articolele care nu valoreaza nici cat o bacnota falsa de 7 lei! Hahahhahahaha!

    8
    16

  • oana pe 27 Mai 2015, 07:53
    vax!

    Demi? O biata operata si botoxata,totul e fals la ea ca la raduleasca:)).....Degeaba ne-o dati exemplu,eu una nu dau 2 bani pe ea!

    10
    19

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod