Ca două surori adolescente: Reese Witherspoon și fiica sa, Ava Phillippe, au strălucit împreună la premiera filmului „Sing 2”

Reese Witherspoon, în vârstă de 45 de ani, și fiica ei, Ava Phillippe, de 22 de ani, au strălucit împreună pe covorul roșu la premiera filmului „Sing 2”, care a avut loc în Los Angeles. Cele două, care seamănă izbitor, par mai mult surori decât mamă și fiică.

Reese s-a aflat printre numeroasele staruri care au participat la evenimentul de promovare al filmului de animație și a decis să vină la premieră împreună cu întreaga familie.

Citește și: Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun pentru 2021: O fotografie superbă de familie, realizată în Iordania


Actrița a arătat ca o adolescentă într-o rochie mini strălucitoare, cu imprimeu roșu în carouri.


Ea a asortat rochia cu mâneci lungi cu o pereche de pantofi roșii cu toc și a optat pentru un machiaj elegant, cu ruj roșu intens, păstrând o coafură simplă, cu părul liber pe spate și cărare pe mijloc.

La fel ca în cazul celor mai multe apariții publice și ședințe foto, Reese a luminat încăperea cu zâmbetul ei larg. În filmul de animație „Sing 2”, ea își împrumută vocea personajului Rosita, o purcelușă care a renunțat la visul din adolescență de a deveni cântăreață pentru a fi o soție devotată și mama a 25 de purceluși.


În ciuda faptului că a renunțat la nuanța de blond pentru un ton de roșu burgund, asemănarea dintre Ava Phillippe și mama sa faimoasă este uimitoare. 

„Ei bine, îmi place când sunt confundată cu ea pentru că mă face să mă simt tânără.
Sunt foarte mândră de ea. Se descurcă cu asta. Sunt sigură că nu este deloc ușor să arăți exact ca mama ta”, a declarat Reese despre fiica ei într-un interviu pentru InStyle.

Tânăra și-a schimbat radical culoarea părului în luna martie a acestui an, în urma unei colaborări cu brandul de vopsele de păr Hally. Nuanța purtată de Ava, numită Ava-Lanche (avalanșă) a fost creată special pentru ea și a fost disponibilă în ediție limitată.

Pentru a fi alături de mama sa la premiera celui mai recent film al acesteia, tânăra în vârstă de 22 de ani a ales o rochie mini, din catifea neagră, cu guler alb din dantelă.
Ea a completat look-ul cu o pereche de pantofi cu toc înalt și baretă în jurul gleznei.

Reese Witherspoon a fost căsătorită între anii 1999 şi 2007 cu actorul Ryan Philippe, cu care are doi copii - Ava, născută în 1999, şi Deacon, născut în 2003. Vedeta americană s-a căsătorit în 2011 cu impresarul Jim Toth, cu care are un fiu, Tennessee, născut în 2012. 

Printre starurile care și-au împrumutat din nou vocile personajelor din animația „Sing”, a cărei prima parte a fost lansată în anul 2016, se numără Matthew McConaughey, Scarlett Johansson sau Tori Kelly.

Sequel-ul „Sing 2” include noi personaje, care sunt aduse la viață de staruri precum Bono, Halsey și Pharrell Williams.

Comedia muzicală animată „Sing” a fost un succes, reușind să acumuleze câștiguri de 634,2 milioane de dolari în întreaga lume cu un buget de 75 de milioane de dolari.
„Sing 2” a avut premiera mondială la AFI Fest, pe 14 noiembrie, și va fi lansat în cinematografe pe 22 decembrie 2021.

Foto: Hepta


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod