Bianca Drăguşanu, din floare în floare. Într-o zi cu Mutu, în alta cu Slav. Cine o mai crede?



Pentru a le demonstra tuturor că nu mai are nicio treabă cu Adrian Mutu, ci se iubeşte din nou cu Victor Slav, Bianca a început să se afişeze din nou în oraş cu fostul ei soţ. În schimb, când a fost întrebat despre relaţia cu fosta asistentă a lui Capatos, Mutu a spus că nu îl interesează acest lucru şi că el acum se iubeşte cu Sandra, fosta iubită a fotbalistului Sepsi.

După informaţiile apărute în presă, Anamaria Prodan a atacat-o dur pe Bianca Drăguşanu, afirmând că nu ar trebui să fie o laudă faptul că a făcut sex cu Adrian Mutu şi că acesta se întâlnea cu ea doar în weekenduri.

"Adi Mutu cred că l-a depăşit pe Năstase la femei. Nu e femeie pe care să o fi cunoscut-o şi să nu fie leşinată după el. E cel mai frumos fotbalist pe care l-a avut România. E foarte frumos, e foarte şmecher, e numărul 1. Ca Bianca au fost mii. A zis că a fost un an jumate cu el. Tu îl vezi pe Adi stând cu două în paralel un an jumate? Ce fel de femeie să fii ca să vii două ore la Firenze şi apoi te întorci acasă. Ea e în cădere liberă. A tot încercat să ajungă vedetă şi n-a ajuns nici azi.
Am vorbit azi dimineaţă cu Adi şi râdea că Bianca se pune într-o astfel de situaţie. Tu te faci de râs ca femeie. Noi ştim toţi. O femeie care a trecut pe la mai mulţi fotbalişti nu mai are nicio şansă niciodată. Eu, în locul ei, aş spune că a fost o scăpare de moment. Nu are rost să-şi terfelească numele. E o fată frumoasă care ar fi putut face ceva în televiziune, din rochiţele ei, dar aşa n-o mai ia nimeni în serios"
, a spus Anamaria Prodan.

26 Februarie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • John pe 4 Mar 2015, 16:51
    Bianca Drăguşanu, din floare în floare. Într-o zi cu Mutu, în alta cu Slav. Cine o mai vrea sa spuna.

    Altul la rand va rog! Nu blocati intrarea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod