Ben Affleck nu mai e singur: Noua lui iubită s-a mutat la el acasă

Mariajul dintre Ben Affleck şi Jennifer Garner s-a destrămat după ce starul şi-a înşelat soţia. El are acum o nouă parteneră


E! News susţine că relaţia se află în fază incipientă, deşi UsWeekly a relatat că ei sunt împreună de peste doi ani, când amândoi erau căsătoriţi. "S-au culcat, îşi trimiteau şi mesaje de dragoste şi se întâlneau ori de câte ori era posibil", a declarat o sursă.

Un alt apropiat al cuplului susţine că cei doi sunt împreună de numai trei luni, precizând că "Lindsay nu a fost motivul pentru care mariajul lui Ben cu Garner s-a terminat.

Aveau o grămadă de alte probleme".

Noua parteneră a actorului american a fost căsătorită cu Kevin Miller, un fost producător de la "Saturday Night Live", cu care are un copil.

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au despărţit în iunie 2015, după zece ani de căsnicie. Ei au rămas în relaţii amicale după despărţire şi s-au concentrat pe nevoile copiilor - Violet, 11 ani, Seraphina, 8 ani, şi Samuel, 5 ani.

Ben Affleck a avut o relaţie cu actriţa Gwyneth Paltrow în perioada 1997-2000 şi a fost logodit timp de doi ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, în perioada 2000-2002.

Jennifer Garner a fost căsătorită cu Scott Foley, în perioada 2000-2004, şi a avut după aceea o relaţie de scurtă durată cu actorul Michael Vartan, colegul ei din distribuţia serialului de televiziune ”Alias”.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod