Banderas

Banderas, inimă zburdalnică: Divorţul l-a îmbătrânit şi l-a băgat în spital

Actorul în vârstă de 56 de ani a ajuns la spital din cauza unor dureri în piept. El îşi dorea o viaţă mai liniştită după divorţul de Melanie Griffith.

Divorţul pare să-l fi măcinat mult pe Banderas. Deşi şi-a găsit repede consolarea în braţele iubitei sale, Nicole Kimpel (35 de ani), lunga bătălie pentru partaj şi tot stresul legat de divorţ par să-l fi copleşit. Săptămâna trecută, actorul a fost transportat de urgenţă la un spital din apropierea reşedinţei lui din comitatul britanic Surrey, după ce a acuzat dureri puternice în piept.

Potrivit tabloidului The Sun, starul în vârstă de 56 de ani se antrena joi seară în sala de gimnastică a reşedinţei sale, un conac din Cobham, Surrey, estimat la 2,4 milioane de dolari, când a simţit dureri puternice în zona pieptului.

El a fost transportat de urgenţă de paramedici la spitalul St. Peter din Chertsey şi ţinut sub observaţie până când starea lui de sănătate a revenit la normal.

Banderas a declarat pentru ziarul citat de Daily Mail că a suferit ”un episod cardiac” şi a mulţumit medicilor britanici care l-au tratat.

Actorul spaniol locuieşte într-o casă cu cinci dormitoare din Surrey alături de iubita sa, Nicole Kimpel, de profesie consultant financiar în domeniul investițiilor. El a cumpărat proprietatea cu 2,4 milioane de lire sterline, în 2015, după despărţirea de Melanie Griffith, stabilindu-şi reşedinţa acolo pentru a fi mai aproape de Londra, unde studiază moda la colegiul Central Saint Martins.


Noua reşedinţă i-a schimbat mult starea de spirit după toată agitaţia cu divorţul. Anul trecut, el mărturisea că în Surrey a găsit liniştea pe care o căuta. "Casa asta îmi dă simplitatea vieţii şi libertatea de care am nevoie acum. Surrey mi se pare un loc complet magic. Nu mai sunt un tip pus pe distracţie, aşa că am spaţiu şi timp să scriu şi să-mi fac ordine în minte - lucrez la mai multe scenarii", declara Banderas într-un interviu pentru The Sunday Times.
"Mă plimb des cu bicicleta şi toţi cei din Cobham, Weybridge şi Esther sunt incredibil de prietenoşi. Iar dincolo de toate, sunt înconjurat de natură. Ador să privesc căprioarele şi vulpile care vin în grădina mea", a mai povestit actorul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod