Din nou îndrăgostit: Banderas și-a găsit o iubită după divorț

Despărțirea de Melanie Griffith nu l-a afectat pe actorul în vârstă de 55 de ani. El a fost repede consolat de Nicole Kimpel (34 de ani).

După divorțul cu o tentă consistentă de scandal, Antonio Banderas și-a făcut bagajul și s-a mutat la Londra, unde, spune el, urmează un curs de design. Și se pare că șederea în capitala britanică îi priește, fiindcă starul nu e singur. El a fost fotografiat recent în timp ce se plimba prin cartierul Chelsea cu noua sa prietenă, Nicole Kimpel.

De profesie consultant financiar în domeniul investițiilor, tânăra olandeză era îmbrăcată casual și zâmbea în timp ce pășea la braț cu actorul spaniol.



Cei doi au petrecut vacanța de Paște în orașul natal al starului spaniol, Malaga, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

După divorț, Banderas pare decis să ia o pauză de actorie. "Sigur că nu voi renunța la profesia mea, voi continua să joc, dar asta e o nouă direcție care mă atrage".

Actorul spaniol a cumpărat drepturile de ecranizare a unui scenariu şi lucrează în prezent la adaptarea acestuia într-un serial TV de ficţiune, pe care intenţionează să îl lanseze în 2016.
El a spus că unele dintre noile seriale de televiziune, precum "House of Cards" şi "True Detective", i-au insuflat dorinţa de a se lansa la rândul lui în industria TV.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod