Aterizare forțată: Paula Abdul a căzut de pe scenă în timp ce făcea playback - VIDEO

Cântăreața în vârstă de 56 de ani a fost protagonista unui incident petrecut în timpul unui concert pe care l-a susținut în Mississippi.

Vedeta a susținut sâmbătă al treilea show din turneul pe care îl efectuează în Statele Unite și totul a decurs perfect până la un moment de neatenție. Artista se afla la mijlocul spectacolului când s-a apropiat fără să-și dea seama de marginea scenei, apoi a făcut un pas în față și a căzut de la înălțime.

Îmbrăcată într-o rochuie mini albă și încălțată cu pantofi cu toc înalt, Paula Abdul a înaintat dansând spre primul rând din public, dar nu și-a dat seama că a ajuns la capătul scenei, iar când a pășit în gol, a căzut printre spectactorii din primul rând.

O înregistrare video a surprins momentul, dar și zgomotul impactului cu solul.

Pe lângă lovitura încasată, înregistrarea surprinde și faptul că, deși vedeta tocmai căzuse, vocea sa continua să se audă, ceea ce denotă că, de fapt, solista nu cânta live, ci făcea playback.

Mai mulți martori au declarat pentru TMZ că artista nu a fost rănită și a revenit pe scenă și a continuat concertul.

Turneul pe care Paula Abdul l-a început pare să fie presărat cu probleme. Pe 19 octombrie, cântăreața a anunțat că își anulează al doilea concert, din cauza unor probleme legate de producție.
 
Anul trecut, autoarea hit-ului "The Forever Your Girl" a susținut câteva spectacole alături de trupele New Kids on the Block și Boyz II Men.
În vară, ea a declarat pentru ET că nu pare să simtă o legătură cu publicul de la aceste show-uri și că se va concentra mai mult pe un turneu solo.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod