Astrologul Vesta analizează ultima iubire a Mălinei Olinescu

Lanţul dispariţiilor tragice ale vedetelor româneşti pare să nu se mai termine şi am analizat în materialul prezentat la Congresul Astrologilor din anul 2010, destinele cântăreţelor Mihaela Runceanu, Laura Stoica şi Mădălina Manole.
Lanţul dispariţiilor tragice ale vedetelor româneşti pare să nu se mai termine şi am analizat în materialul prezentat la Congresul Astrologilor din anul 2010, destinele cântăreţelor Mihaela Runceanu, Laura Stoica şi Mădălina Manole. Să vedem însă ce arată astrele, în privinţa temperamentului şi destinului ultimei intrate în acest club nefericit, frumoasa Mălina Olinescu.

Mălina era născută în zodia Vărsătorului şi avea două aspecte la Soarele ei: un aspect negativ cu Marte şi unul pozitiv cu Neptun. Aspectele dificile Soare-Marte(planetă masculină, care semnifică energie, dar şi agresivitate) arată, în cazul unei femei, un posibil destin curmat brusc al tatălui(sunt 30 de ani de când tatăl ei s-a sinucis aruncându-se de la balcon) şi un mod autoritar în relaţiile cu bărbaţii. Vărsătorul şi Taurul, cele două semne zodiacale în care se află cele două planete, nu sunt oricum nişte poziţii bune pentru ele. Acest gen de aspect arată frustrări şi un mod de exprimare foarte intens, imperativ, o energie interioară care izbucneşte uneori cu violenţă în afară.
Şi cum Luna, cea care arată cele mai ascunse trăiri ale unei persoane şi care dă tonul exprimării afective, este în tumultosul Berbec, latura masculină a Mălinei a fost puternic accentuată. Luna în Berbec întărea şi mai mult spiritul de independenţă, revolta şi individualismul ei. Cu asemenea poziţii astrale, nu se fac compromisuri şi orice început este făcut cu un entuziasm departe de situaţia reală. Aspectul pozitiv Soare-Neptun nu este, în totalitate, benefic, căci el vorbeşte de trăirea unor fantezii, de o imaginaţie bogată, de o identitate nesigură, confuză. Talentele artistice, idealismul sunt alte atribuţii ale acestui aspect şi sunt mulţi cântăreţi, actori şi artişti care îl au în horoscoapele lor.

Pentru ca un bărbat sau o femeie să se exprime armonios, potrivit sexului fizic pe care îl au, trebuie ca atât latura masculină, cât şi cea feminină să fie reprezentate în mod echilibrat şi pozitiv. Din ce am analizat până acum, se vede o natură mai degrabă marţiană, agresivă şi dominatoare a Mălinei, ceea ce explică ieşirile ei temperamentale dezvăluite de cei care au cunoscut-o.
Să vedem însă ce spune Venus, cea care guvernează dragostea şi tandreţea, care o o face pe o femeie să dea tot ce e mai bun din ea unui bărbat, alături de sora ei mai mare, Luna. În astrograma ei, Venus era retrogradă, ceea ce semnifică o karmă de iubire, acumulată printr-un mod de exprimare afectivă nepotrivită în vieţile anterioare. O persoană cu Venus în această situaţie vine deja cu multă decepţie privind iubirea, datorită unor experienţe nefericite din trecutul său astral. Dificultăţile în relaţiile cu persoanele de sex opus, sunt de fapt, rezultatul lipsei de siguranţă interioară; singurătatea afectivă de care suferă, căutarea disperată a unei fericiri ce pare de neatins, nu reprezintă altceva decât blocarea, frânarea inconştientă a drumului spre fericire, din lipsa forţei interioare necesare. Mălina avea aşteptări mari şi o tendinţă de a exagera imperfecţiunile iubirii, fiind mai degrabă îndrăgostită de o idee utopică despre dragoste, decât de partenerii reali pe care îi avea.

Sebastian, prietenul ei din ultimii ani, nu este, în mod clar, bărbatul care putea să răspundă necesităţilor ei.
Având Soarele şi Mercur în Taur şi Martele în Capricorn, ambele zodii de Pământ, el vede viaţa într-un mod pragmatic. Aceste planete nu au aspecte dificile şi răbdarea, stăpânirea de sine, caracterul calm, placid pe care îl are s-a găsit într-o totală contradicţie cu apriga Mădălina. Apoi Taurul este o zodie fixă şi bărbaţii care o au bine reprezentată în astrogramele lor natale, sunt prea încăpăţânaţi şi mulţumiţi cu ei înşişi pentru a dori sau încerca să se schimbe. În plus, Taurul şi Capricornul sunt destul de materialiste şi „leneşe” în a avea iniţiativa ruperii unei relaţii, atâta timp cât îi oferă nişte avantaje afective şi materiale(da, nu e vorba numai de cele din urmă). Felul cum Sebastian îşi exprimă iubirea se vede din poziţia şi aspectele lui Venus, ori fiind în Gemeni şi cu aspecte proaste, arată un mod superficial şi schimbător al afectivităţii. Se poate înţelege uşor cu mulţi oameni, dar îi este greu să aibă sentimente profunde sau să fie prea ataşat de cineva şi cu atât mai puţin controlat.

Este foarte clar, chiar şi din scurta analiză făcută, că Sebastian era departe de a fi bărbatul potrivit pentru Mălina şi că punctul nevralgic al destinului ei a fost nevoia imensă de iubire.
O diferenţă majoră faţă de problema regretatei Mădălina Manole, care avea pe Mercur retrograd şi cu aspecte negative şi ale cărei probleme au fost mai degrabă mentale(vezi autodesconsiderarea ei, obsesia pentru perfecţiune şi altele ce am scris despre ea). Din păcate, oamenii ignoră ajutorul imens pe care l poate oferi Astrologia şi care poate să le arate slăbiciunile lor şi modul cum ar putea să le corecteze, cheia spre relaţii mai bune cu ceilalţi şi cu ei înşişi.


Astrovesta.ro
17 Decembrie 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod