România: 7 vedete care-şi trăiesc drama în tăcere

Există oameni care aleg să-şi "urle" suferinţa, există alţii care, din contră, vor să-şi păstreze suferinţa numai pentru ei. Nu este vreun model, nu există vreun şablon care să traseze o modalitate corectă de a "funcţiona" în astfel de situaţii, dar sigur se întâmplă ca mulţi să-i aprecieze pe cei care păstrează discreţia. Poate pentru că sunt atât de îngropaţi în propriile griji, încât nu mai vor să se încarce şi cu cele ale oamenilor din jurul lor.


În acest context, vom discuta astăzi despre o serie de persoane publice de la noi care, în momentul în care s-au găsit în faţa unei drame sau au fost chiar în mijlocul ei, au decis să tacă.
1 din 8

Cornel Dinu: "Abia mai am inimă să trăiesc"

Acestea au fost singurele cuvinte pe care le-a spus "Procurorul" după decesul Silvioarei, aşa cum îi spunea el celei care i-a fost soţie timp de 32 de ani. Silvia Dinu (63 de ani) a decedat în noaptea de miercuri spre joi la Spitalul Floreasca, acolo unde fusese internată de mai multă vreme şi unde acum i se amputase cel de-al doilea picior. Femeia suferea de diabet, boală care i-a agravat starea de sănătate, conducând la arterită, ciroză şi probleme renale, în urma cărora făcea dializă. Complicaţiile bolii au dus la amputarea, pe rând, a ambelor picioare.
19 Decembrie 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MoNiq pe 20 Dec 2011, 17:34
    vedetele.....

    si mai suntem si noi, cei multi care traiesc diverse drame si nu ne vaitam prin ziare

    2
    2

  • @ nour mihaela carmen pe 20 Dec 2011, 15:41
    Apar ...dar mai sunt si altele!

    Vezi ca in dreapta si stanga fiecarei poze apare cate o sageata de culoare mov, dai click pe ea si apare pe rand tot cate o vedeta pana la sapte! O zi buna. PS. Poate pana acum te-ai prins cum se face si le-ai vazut! pa

    2
    7

  • nour mihaela carmen pe 20 Dec 2011, 12:45
    7 vedete

    care sunt alea 7 vedete ca ai scris numai de una!

    7
    5

  • covaciu floare pe 20 Dec 2011, 12:10
    regret si ma infior ,sufar si mi e dor . eu merg mai departe .

    astea s incercarile fiecarei fiinte .traieste deci lupta sperand sa devii nemuritor invingand toate obstacolele. pacat ca nu se face o carte biografica , de certificat de viata cu trup si suflet inchinat anilor care nesant dati sa i traim .noroc ca nu ne paraseste vointa de a trai ,iubii,ranii sau vindeca .D ZEU SA NE OCROTEASCA CU SLAVA LUI .CRACIUN FERICIT SI VIATA VESNICA IN SUFLET

    1
    0

  • dulc1k25 pe 18 Dec 2011, 23:32
    ...

    Nesu te iubim!!!!!

    27
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod