Apariţie şoc: Lady Gaga în Bulgaria, îmbrăcată cu o haină de blană!

În drum spre România, Lady Gaga a aterizat în weekend la Sofia, unde şi-a început partea europeană a turneului ei, "Born This Way Ball". Cântăreaţa americană a făcut impresie încă de la ieșirea din hotel. În miezul lunii august, ea a apărut îmbrăcată cu o ditamai haina de blană. Apoi a scris cu cinism pe Twitter că blana e naturală, iar cei care o critică să nu uite să pomenească marca Hermes.naturală, iar cei care o critică să nu uite să pomenească marca Hermes.

În drum spre România, Lady Gaga a aterizat în weekend la Sofia, unde şi-a început partea europeană a turneului ei, "Born This Way Ball".

Cântăreaţa americană a făcut impresie încă de la ieşirea din hotel. În miezul lunii august, ea a apărut îmbrăcată cu o haină luxoasă de blană. Apoi a scris cu cinism pe Twitter că blana e naturală, iar cei care o critică să nu uite să pomenească marca Hermes.

A devenit deja o obişnuinţă ca vedeta în vârstă de 26 de ani să provoace controverse la fiecare apariţie, dar la asta nu se aştepta nimeni: Lady Gaga a ieşit duminică din hotelul în care este cazată cu o ţinută foarte elegantă, deşi total nepotrivită cu temperatura lunii august.

În timp ce toată lumea care o aştepta purta tricouri şi cămăşi, artista americană s-a afişat cu o haină opulentă de blană, de culoare gri, pe care a purtat-o peste o rochie de aceeaşi culoare, cu dunguliţe şi despicată de la genunchi până aproape de zona inghinală.

Artista şi-a completat ţinuta cu o pereche de pantofi maron, foarte eleganţi, cu fundiţă şi toc subţire, o poşetă micuţă de aceeaşi culoare şi o pereche de ochelari de soare.

În mâna dreaptă ea purta un "accesoriu viu" - un pechinez docil, în timp ce cu stânga a dat autografe şi a salutat mulţimea.

Apariţia ei ostentativă a fost un mesaj dur. Şi ca să fie bine înţeleasă, vedeta a ţinut să menţioneze pe Twitter că haina este din blană naturală. Lady Gaga a mai fost atacată de organizaţia de protecţie a animalelor PETA pentru că a purtat o haină roz din blană şi probabil că "defilarea" ei de la Sofia a reprezentat o revanşă prin care artista urmăreşte să declanşeze un nou scandal. De altfel, postarea ei de pe Twitter a fost destul de cinică: "Pentru jurnaliştii şi toţi cei care se întreabă dacă haina mea era sau nu din blană adevărată, am o rugăminte, să nu uite să menţioneze casa HERMES.
Mulţumesc! Cu drag, gaga."


Potrivit site-ului Radar Online, citat de cotidianul britanic Daily Mail, Lady Gaga a primit recent o scrisoare deschisă din partea organizaţiei PETA, în care era rugată să nu mai îmbrace haine de blană naturală.
"Mulţi dintre fanii gay, printre care mă număr, v-au admirat multă vreme pentru ce i-aţi spus lui Ellen (DeGeneris, n.r.): <<Urăsc blana, nu port blană", i-a scris Dan Mathews, Senior Vice Preşedinte al PETA. "Ce s-a întâmplat? V-au spus stiliştii că era falsă sau sunteţi o dezertoare?", a întrebat-o Mathews. "Multe persoane gay sunt apărători ai animalelor pentru că recunosc aceeaşi aroganţă şi indiferenţă care le afectează pe animale şi care a fost orientată de multe ori spre noi personal, din cauza orientării noastre."

Reprezentantul organizaţiei, cunoscută pentru acţiunile sale extreme de protest, printre care şi atacarea cu roșii sau făină a personalităţilor care poartă articole de piele sau blană naturale, a avertizat-o pe Lady Gaga: "Purtând aceste haine de blană, vă transformaţi într-o ţintă precum Kim Kardashian.
Cum noi ne pregătim pentru viitoarele campanii, vă rugăm doar să ne spuneţi dacă ceea ce i-aţi zis lui Ellen a fost ceva sincer sau dacă a fost doar o glumă."

Mesajul pe care artista l-a trimis din Sofia pare un răspuns provocator pentru militanţii PETA, astfel că e de aşteptat ca aceştia să o treacă pe "lista neagră".

Artista newyorkeză se află la Sofia pentru startul segmentului european al turneului ei mondial, intitulat "Born This Way Ball". Gaga a cântat miercuri seară pe stadionul Armeets Arena, cu două zile înainte de concertul pe care îl va susţine joi, 16 august, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

 

Foto: Daily Mail

15 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod