Hollywood: 5 cele mai dure bătălii pentru copii. Află cine a câştigat!

Cei care suferă cel mai mult în urma unui divorţ sunt, desigur, copiii. De multe ori, după o despărţire, începe şi un război în care cei doi foşti parteneri încep să împartă bunurile materiale, dar şi copiii rezultaţi în urma relaţiei. Tom Cruise şi Katie Holmes este unul dintre cuplurile care a reuşit să rezolve problema custodiei copilului pe cale amiabilă. Însă ca acest cuplu sunt puţine. Iată 5 dintre cele mai crâncene lupte duse pentru custodia copiilor.
1 din 6

Cei trei copii ai starului Michael Jackson

S-au împlinit 3 ani de când Regele Muzicii Pop a murit, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Decesul starului a avut loc cu doar câteva săptămâni înaintea revenirii sale pe scenă, într-o serie de 50 de concerte pe care urma să le susţină.

Decesul acestuia a dat startul şi luptei pentru avere şi pentru custodia celor 3 copii care au rămas fără părinte, luptă care nu s-a terminat nici până în ziua de azi. Deşi mama artistului a devenit tutorele copiilor, fraţii lui Michael Jackson încă încearcă fiecare să obtina custodia şi, odată cu ea, o bună parte din averea megastarului.

Mama lui Michael Jackson a recâştigat recent tutela celor trei copii, decizie luată de un tribunal din Los Angeles. Bunica va împărţi custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce femeia de 82 de ani a fost dată dispărută. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absenţa acesteia după ce femeia nu i-a mai văzut pe nepoţii săi timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că, în această perioadă, a fost la o staţiune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod