Antonio Banderas, un bărbat cu gusturi fine: Iubita lui a făcut spectacol la Cannes

Banderas a fost în formă la Cannes, unde iubita lui s-a remarcat cu două ţinute spectaculoase


În luna ianuarie, actorul a fost transportat de urgenţă la spital, în urma unui incident cardiac, după ce a acuzat dureri în zona pieptului. El făcea sport în timp ce a suferit incidentul cardiac, în reşedinţa sa din Cobham, Surrey şi a fost dus de urgenţă la Spitalul St Peter's din Chertsey de echipele de paramedici. Banderas a declarat pentru The Sun că "a suferit un incident cardiac" şi le-a mulţumit medicilor pentru ajutor.

Antonio Banderas s-a despărţit de Melanie Griffith în 2015, după o căsnicie de 19 ani, şi au încheiat o înţelegere în privinţa modului în care îşi vor împărţi veniturile şi bunurile comune.

Potrivit TMZ, Melanie Griffith şi Antonio Banderas şi-au păstrat finanţele separate după căsătoria lor din 1996 până în 2004, pe baza unui contract prenupţial. Ca urmare, ei vor trebuie să împartă doar veniturile obţinute din filmele lansate după 2004 şi până la despărţirea lor, care includ cecurile extrem de profitabile încasate de Banderas pentru filme precum "Shrek 2", franciza "Puss in Boots" şi "The Expendables 3" din 2014.

Cei doi actori au împărţit, de asemenea, banii pe care i-au obţinut după ce au vândut reşedinţa lor din Los Angeles.
Melanie Griffith a primit casa de vacanţă pe care fostul cuplu o cumpărase în Aspen, Colorado. Actorul spaniol îi plăteşte fostei sale soţii o pensie alimentară în fiecare lună.
Melanie a cerut iniţial custodie unică asupra fiicei lor Stella, însă chestiunea s-a rezolvat de la sine în septembrie 2014, când fiica actorilor a împlinit vârsta de 18 ani.

Acesta este cel de-al patrulea divorţ pentru Melanie Griffith şi cel de-al doilea pentru Antonio Banderas. Melanie Griffith a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson şi cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987.
Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996. Actriţa are şi un fiu din căsătoria cu Steven Bauer, Alexander, care s-a născut pe 22 august 1985.

După o pauză profesională, timp în care a urmat un curs de modă organizat de Central Saint Martins College, un renumit institut de arte şi design din Londra, prezentându-şi primele sale creaţii vestimentare în colaborare cu brandul scandinav de modă urbană Selected în 2016, Banderas şi-a reluat activitatea în domeniul filmului.
Actualmente, el are în lucru cinci filme, printre care "Black Butterfly", "Dear Mister Obama" şi "Salty".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Mai 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ioana pe 25 Mai 2017, 16:05
  boobs

  foarte fine gusturile, dar si sanii sunt la fel de fini!! :D

  1
  0

 • alexa pe 25 Mai 2017, 14:42
  apropos de culori

  coloarea nu este olive ci Olive green

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod