Andrei Zaharescu, distrus de un scandal de luare de mită, vechi de 17 de ani


Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, o îmbrăţişare tandră înainte de despărţire
În descrierea episodul ce dezvăluie corupţia lui Andrei Zaharescu suntem puşi în faţa unui întreg mecanism. Prezentatorul jurnalului de dimineaţă avea legături comerciale cu invitaţii, acesta scria chitanţe pentru sumele plătite în nume propriu, iar Ioana Moldovan, la acea vreme co-prezentatoare a show-ului, spune, pe bună dreptate, că Zaharescu era asociat cu cineva din companie. Nu făcea totul de capul lui.
Pe undeva e de înţeles faptul că managementul Pro TV nu a vrut ca un astfel de scandal de corupţie să explodeze, dar ascunderea unor fapte atât de grave i-a făcut pe ceilalţi colegi de platou complici fără să vrea cu ”afacerea” lui Zaharescu.
O altă remarcă este şocantă, faptul că Andrei Zaharescu, după ce a fost dat afară, a ajuns să lucreze la Petrom, cea mai mare companie petrolieră din România care la acea oră se afla în proprietatea statului. S-a privatizat abia în anul 2014.
Dacă am trăi într-o societate normală, unde şi-ar mai fi găsit Zaharescu de lucru după un astfel de scandal? Dar el a fost promovat.
2 Octombrie 2015
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 3 Oct 2015, 22:15
    "le dădea bieților doctori chitanțe scrise de el"

    Zau? "Bietilor doctori?" As vrea s-o vad pe aceasta biata femeie cand o sa aiba nevoie de o putere de medic (specialist sau primar) ca sa-i salveze viata.

    0
    1

  • Mihai pe 2 Oct 2015, 18:17
    Ponta

    Guvernul Ponta nu are nevoie de Zaharescu pentru a afla noi că e corrupt. La el corupția este înscrisă în fișa postului.

    5
    2

  • cornel pe 2 Oct 2015, 17:04
    Cine ridica piatra...

    De-a lungul timpului la pro tv s-au auzit tot felul de barfe, zvonuri si acuzatii ba de patron, ba de sotia lui alunecoasa , ba de Andreea Esca, ba de Busu, ba de Mocanu, ba de .....Eu as intreba-o pe Ioana Moldovan, care imi aduc aminte ce gafe monumentale si balbe cat casa a facut întotdeauna chiar daca trecuse ani de când era la stiri , CINE a angajat-o si a PROMOVAT-O la Protv si ce compromisuri a facut ?! Chestia cu CV si interviu, cade !

    4
    2

  • cornel pe 2 Oct 2015, 15:15
    consul?

    La ce are nevoie Romania de consul in Africa de Sud? Asta-i un post sinecura opentru pilosi. Desfiintati porcaria asta de functie. Auzi, consul in Africa de Sud!

    8
    1

  • Wagyna Pyzdoll pe 2 Oct 2015, 13:33
    Boarfa avea nevoie de bani multi

    N-o fi el cel mai curat guvern, da' e cel mai curatat!

    9
    6

  • ciobanu mioritic pe 2 Oct 2015, 13:26
    Sugerează inteligenţă

    I-au trebuit 15 ani să sară din tufiş - dar să nu fim pretenţioşi, oricum mecla tipei sugerează inteligenţă la ralanti, tip Forrest Gump.

    4
    6

  • Mărin pe 2 Oct 2015, 12:21
    Prezentatorii TV

    Are dreptate Alex. Oare cât încasează măMăruţă de la maneliştii pe care-i cultivă permanent şi de la alte ciurucuri? Dar fata de la Antena 1 care este laq concurenţă cu el? Majoritatea emisiunilor "de umor" sunt groaznice. Nu mai vorbesc de greşelile de exprimare ale ce.lor de la televiziuni. A picat complet acest sector.

    7
    2

  • alex pe 2 Oct 2015, 12:04
    sa-i scoatem la lumina si pe ceilalti impostori

    In scoala PRO sau in orice alta televiziune se practica aceeasi metoda....Maruta,Teo Trandafir,Brancu si altii incaseaza sume frumoase de la invitati precum manelisti ,cantareti trecuti sau nu pana la nenorociti adoptati peste hotare veniti sa-si caute rudele sarace.Televizunile sunt o mare cloaca

    14
    1

  • threyc pe 2 Oct 2015, 11:45
    Atacul mariei ionescu este la ponta nu la andrei zaharescu...

    articolul este tendentios...se refera la o perioada nesemnificativa azi a unui post tv arhicunoscut ca fiind corupt si manipulator...coruptia patronului tv sarbu si a acolitilor lui este folosita ca sa loveasca in alta directie , vezi ultima fraza a articolului...

    10
    1

  • un roman pe 2 Oct 2015, 11:12
    alt excroc

    Acest excroc nu mi-a placut niciodata! A progresat pe umbra lu' ala batranu'. La Tv era un shmecher subtirel, ca purtator de cuvant al plagiatorului era ZERO barat...total depasit si aerian...iar la ...nu striu ce rahat prin Africa de Sud, asisderea. Odata si odata trebuia sa plateasca si excrocul asta fripturist!

    11
    3

  • geo pe 2 Oct 2015, 10:35
    EA si EL

    Oricum, e meritoriu ca fosta nevasta il apara, lucru rar !

    8
    3

  • Corneliu pe 2 Oct 2015, 09:44
    Staruri si vedete

    Citesc in articolul despre Zaharescu faptul ca ,,a fost star tv" ! Inca un star ? S-a umplut tara asta de staruri,vedete,unii care se pretind ,,figuri publice"(gen Ogica!!!) care ,de fapt,nu au niciun fel de valoare umana,artistica sau culturala prin care sa se impuna ca adevarate repere valorice in domeniile lor de activitate ! Vindem subcultura iar fenomenul manelizarii generalizate a devenit un mod de viata(usoara!!!) pentru cei care ,cu multa ,multa ingamfare se pretind...formatori de opinie !!!

    16
    3

  • Nicu pe 2 Oct 2015, 09:03
    Pentru Ioana Moldovan

    Bravo Ioana, esti prima! Cine urmeaza?

    27
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod