Patricia de la Amadeus s-a „maritat” pe placa de wakeboard

Patricia Cimpoiasu, frumoasa artista din trupa Amadeus, s-a maritat pe placa de wakeboard. Bruneta a imbracat rochia de mireasa si a pornit, alaturi de alesul ei, intr-o cursa plina de adrenalina pe lacul Snagov.
Patricia a luat parte, in realitate, la o sedinta foto conceptuala, pe tema “Trash The Dress”, in care apare ca si cum abia s-a casatorit cu bunul sau prieten, Alex Tudoroiu, cel care detine brandul de haine masculine Marsay. Cei doi apar ca doi miri care, imbracati conform tematicii, el in costum elegant, iar ea schimband doua rochii de mireasa, una clasica, iar alta reinterpretata din corset si fusta din benzi albe ce imita crinolina.

Patricia si Alex Tudoroiu apar in ipostaze tandre, pe ponton, fericiti ca au facut pasul cel mare, pentru ca apoi sa se urce pe placile de wakeboard si pe skijet si sa pluteasca tinandu-se de mana pe lacul Snagov.

Apropiatii lor au fost surprinsi de fotografiile realizate, multi crezand ca cei doi s-au casatorit in realitate.

„Ma amuza faptul ca multi, chiar si dintre cei apropiati, cred ca m-am casatorit fara sa le ofer macar nici cea mai mica intentie sau asteptare.
Casatoria este cu adevarat o Taina pentru mine si, in general, imi ocrotesc viata privata, asa ca nu mi-as putea expune intimitatea intr-un mod atat de direct”
, declara Patricia.

Ideea sedintei foto i-a apartinut lui Alex Tudoroiu.

„Alex a avut o idee extrem de indrazneata si a fost o reala provocare pentru toata echipa. A gandit aceasta campanie,"Trash The Dress", pentru tinutele de ceremonie Marsay, intr-un mod total nebunesc si unic in Romania. Shooting-ul a avut loc pe lacul Snagov, gazda fiind clubul de wakeboarding, Water Fun.
Pentru ca practicat impreuna wakeboard toata vara,  Alex mi-a propus sa ii fiu partenera cool, in calitate chiar si de mireasa. Faptul ca noi suntem si in realitate prieteni foarte buni si am practicat acest sport impreuna, ne-a ajutat relaxandu-ne si amuzandu-ne copios de situatie.Am avut cu totii emotii la cadrele de pe apa, deoarece in urma cu cateva zile suferisem o intindere de ligamente si fisura de menisc la ghenunchiul stang, din cauza unei aterizari gresite la wakeboarding. Am simplificat destul de mult miscarile si am reusit sa avem un shooting memorabil”
, adauga artista.

Patricia Cimpoiasu este artista care canta la violoncel si flute in cadrul trupei Amadeus, formatie care reprezinta Romania cu brio la cele mai mari evenimente din intreaga lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod