Andreea Raicu, fata frumoasă fără noroc în dragoste

Vedeta TV simte din nou gustul amar al despărțirii. Andreea Raicu a confirmat că relația ei cu tenismanul Horia Tecău s-a încheiat, după numai un an. "Provenim din lumi diferite", este concluzia ei.
Andreea Raicu (36 de ani) şi Horia Tecău (28 de ani) au apărut pentru prima oară împreună în octombrie 2012. Inițial, relaţia lor a mers foarte bine, iar Horia s-a mutat la Andreea după doar două luni. 
 
Cu timpul însă, eforturile pe care amândoi trebuiau să le facă pentru a se vedea au devenit tot mai mari, iar programul lui Horia, presărat cu numeroase călătorii în străinătate, stagii de pregătire și cu turneele la care participa, le-a erodat legătura. În decurs de un an ei au petrecut împreună doar șase luni, scrie Click! În iunie, vedeta a făcut naveta Bucureşti-Londra pentru a fi alături de iubitul său.

"El este foarte mult timp plecat.
Au fost un an împreună, dar au stat unul cu altul abia şase luni, în restul timpului erau la mare distanţă. Andreea aproape şi-a abandonat cariera pentru el. În plus, şi diferenţa de vârstă şi-a spus cuvântul"
, a explicat un apropiat al celor doi, citat de Click!.

Primul semn că ei s-au separat a fost declarația ei, făcută în emisiunea "Poveștiri adevărate", de la Acasă TV. Ea a mărturisit că a avut multe de învăţat din relaţiile eşuate, dar ştie când să spună stop dacă așteptările ei nu sunt împlinite. "În general, oamenii nu comunică, bărbaţii sunt de foarte multe ori introvertiţi.
Există şi problema orgoliului şi a faptului că oamenii nu sunt deschişi din teama de a nu fi răniţi. Am învăţat să depăşesc problemele şi să nu trag de ceva ce nu merge"
, a spus ea.
 
"Oamenii au tendinţa de a trage de relaţii şi de lucruri dintr-o obişnuită sau dintr-o dorinţă de a avea ceva, dar de foarte multe ori se întâmplă ca lucrurile respective să nu meargă. E mai bine să renunţi acum decât mai târziu, când e mai dureros. Există cineva care nu a suferit din dragoste?", a adăugat Andreea.

Apropiaţii lui Horia Tecău au confirmat pentru ziarul Click! despărțirea, iar Andreea a confirmat și ea: "Da, nu mai suntem împreună.
Timpul ne-a demonstrat că provenim din lumi diferite"
, a declarat ea pentru ziarul citat.
 
 

Vedeta de la Prima TV este împăcată cu decizia luată. "I-a adus liniştea pe care, în ultimul timp, o pierduse. Acum poate reveni la proiectele pe care le abandonase pentru a călători ca să-l susţină pe Horia. Are multe lucruri de dezvoltat şi multe proiecte în derulare", a povestit o sursă din anturajul Andreei, citată de Click!.

Relația cu Horia Tecău continuă șirul de eșecuri sentimentale al Andreei Raicu. Atrasă de bărbați celebri, cu personalitate foarte puternică, ea a sfârșit de fiecare dată prin a vorbi la timpul trecut despre iubire.
 
Andreea Raicu a fost iubita fiului fostului premier Radu Vasile, Tudor, apoi a avut o relație foarte mediatizată cu fotbalistul Cristian Chivu, cu care a fost la un pas de a se căsători, și una foarte tumultuoasă cu solistul Tudor Chirilă.
 
 
 
Printre iubiții ei s-a numărat și spaniolul Federico Rivero.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rick pe 19 Sep 2013, 04:24
    simple pareri, nu ma injurati:d

    cunosc o prietena care are sot navigator. ei pe an se vad 4 luni, 8 luni e plecat la munca. au impreuna un copil frumos, o casa frumoasa, deci s a putut. greseala ei cu horia e ca l a sufocat. au cariere amandoi, doar nu era sa o astepte cu mancarea facuta, rufele spalate si hainele calcate. asta e, dk are de munca te plangi ca are, dac anu are te plangi ca nu are. bravo horia ca nu renunti la cariera ta de tenisman, o sa ajungi departe. iar chirila e un nesimtit

    2
    1

  • aurelia pe 18 Sep 2013, 16:27
    andreea

    ce fata de arici are acest Tudor Chirila!

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod