Vedetele vor defila pe covor de iarba adus din Germania la Media Music Awards

Cei mai in voga artisti ai momentului si vedete de top din showbiz vor defila maine seara, la Media Music Awards, pe un covor de iarba artificiala, adus special pentru acest eveniment din Germania.
In cadrul ceremoniei de deschidere a renumitei gale de premii muzicale de la Sibiu, clasicul Red Carpet va fi astfel inlocuit de un fabulos Green Carpet de peste 30 de metri patrati.

Pe acest covor verde vedetele isi vor expune vestimentatiile in fata zecilor de fotografi ce vor fi prezenti la eveniment si vor poza la panoul oficial, bucurosi ca participa la cea mai mare gala de premii din Romania.
 
 

Maine seara, in Piata Mare din Sibiu, pe scena Media Music Awards vor canta Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project si Faydee.
 
 

Pe langa artistii consacrati, la Media Music Awards vor participa si vedete din showbiz, prezenta lor transfomand ceremonia intr-un adevarat eveniment monden. La Sibiu vor ajunge, spre exemplu, si Andreea Marin, Catalin Botezatu, Carmen Negoita, Tania Budi, Giulia Nahmany sau Liviu Varciu.
 
 

In cadrul galei, Holograf vor lansa un nou clip, Andra si VUNK vor lansa primul lor duet, iar Andreea Banica, Delia, Elena Gheorghe si Anda Adam vor canta, la randul lor, noile piese ce au toate sansele sa devina hituri.
 
 

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza difuzarilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, institutia care contorizeaza aparitiile radio si TV.

Media Music Awards va fi transmis in direct de Kiss TV si este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului, si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod