Andreea Marin pune lucrurile la punct. Iubitul ei nu ia bani de la "Școala mamelor"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2013
După ce presa a scris că medicul turc Tuncay Ozturk va primi un salariu de 5.000 de euro de la fundația înființată de Andreea Marin, vedeta a ținut să lămurească situația.
"Să punem lucrurile la punct: nici prin gând nu îmi trece să folosesc Fundaţia Preţuieşte Viaţă pentru a facilita salarii prietenilor, apropiaţilor mei. Nici mici, nici mari. Dimpotrivă, profit de orice om bun pe care îl cunosc pentru a-l ruga să mi se alăture voluntar, pentru a face un bine celor care au nevoie de noi. Aşa se întâmplă şi cu Tuncay Ozturk: scrie, voluntar, atunci când timpul îi permite, articole pentru proiectul www.scoalamamelor.ro, şi într-adevăr primim un feedback foarte bun, atât pe site, cât şi după postările articolelor pe facebook, cititorii sugerându-ne noi teme din aria sa de expertiză.
Aşadar: voluntar înseamnă fără nici o remuneraţie"
, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

Vedeta a adăugat că ea și Tuncay sunt fericiți cu ceea ce au și sunt mulțumiți că pot trăi civilizat cu câștigurile obținute din profesiile lor. "Pentru că avem acelaşi crez, pentru că aşa simţim, pentru că avem propriile experienţe în urmă care ne îndeamnă să dăruim mai departe pentru sprijinul primit odinioară, în momente de cumpănă. Suntem binecuvântaţi să avem profesii din care câştigăm pentru a trăi civilizat, în paralel cu activitatea umanitară care ţine de sufletul nostru", a explicat ea.

Andreea Marin (38 ani) şi Tuncay Ozturk (27 de ani) s-au cunoscut la Istanbul, acolo unde fizioterapeutul turc a tratat-o pe vedeta TV care a se recupera după operația la coloană. 
Ei sunt oficial împreună de aproape șase luni, deși în iunie Tuncay a scris pe Facebook că s-au despărțit: "Eu şi Andreea suntem prieteni foarte buni.
Dar am luat decizia să nu luăm această relaţie în serios. Am renunţat la relaţie. Vă mulţumesc mult pentru respectul pe care l-aţi avut pentru relaţia noastră."
 
La scurt timp, Tuncay Ozturk a revenit asupra mesajului. "Cu siguranţă, nu sunt bun în a comunica, mai ales în engleză şi când nu are legătură cu profesia mea.
E prima mea lecţie despre ce înseamnă să fii în atenţia publicului. E prima dată în viaţa mea când lumea se agită din cauza mea. Am învăţat ceva nou, mulţumiri prietenilor care au avut grijă de noi. Ne bucurăm de ziua asta ca prieteni buni, care iau relaţia încet, pas cu pas, aşa cum noi şi familiile noastre avem nevoie"
, a scris el pe Facebook.

După o lungă perioadă în care s-a ocupat doar de activitatea de la proiectul "Școala mamelor", Andreea Marin se pregătește să revină în televiziune.
Ea a negociat cu TVR pentru a realiza, din această toamnă, o emisiune la care ține foarte mult. "E un format pe care l-am gândit special pentru televiziunea naţională, amplu, ce îşi doreşte să aducă pe micul ecran oameni valoroşi şi să schimbe vieţi în bine", a declarat Andreea Marin pentru ziarul Ring. "Cred că ar avea succes, oamenilor le e dor de surprizele plăcute ale vieţii, de poveşti adevărate, nu contrafăcute, de bucurii spontane, de programe în care se pune suflet. Dar conceptul gândit de mine acum este diferit, deşi la fel de plin de viaţă", a adăugat ea. 


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ileana pe 31 Aug 2013, 17:12
    Ce profesie ?

    Ce profesie are Andreea Marin ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod