Andreea Mantea, mesaj trist pe Facebook despre despărţirea de Ştefan Stan

Prezentatoarea TV a postat pe pagina sa de Facebook câteva cuvinte despre sfârşitul relaţiei sale cu Ştefan Stan. Ea a anunţat că a plecat din Capitală pentru câteva zile, ca să mai uite de necazul prin care trece, chiar dacă nu va uita niciodată "o asemenea trădare".

"S-au scris foarte multe articole acum că m-am despărţit de Stefan Stan, dragilor să ştiţi că nu tot ce se scrie în presă este adevărat. Am plecat pentru câteva zile din Bucureşti, deoarece vreau un aer proaspăt de ţară... poate aşa uit puţin de acest necaz, deşi nu cred că voi uita o asemenea trădare niciodată", a scris Andreea Mantea.

Ea a mărturisit că l-a iubit "enorm de mult" pe Ştefan, dar din păcate, dragostea sa n-a însemnat nimic pentru el. "Nu cred că meritam lucrul acesta, fiindcă l-am iubit enorm de mult...

dar se pare că această dragoste nu a însemnat nimic pentru <<Vocea României>> :) Nu regret nimic din ce am făcut, regret faptul că am iubit persoana de lângă mine mai mult decât pe mine... şi am dat orgoliul la o parte crezând că pot avea o familie fericită, chiar şi copii."

Andreea Mantea le-a cerut scuze fanilor că nu va mai posta timp de câteva zile pe Facebook: "Pentru că mă simt foarte rău, îmi cer scuze faţă de voi, dar nu voi posta vreo câteva zile pe pagină. Vreau să uit de toate persoanele care mi-au făcut rău şi să mă pot bucura de viaţă, chiar dacă sunt singură acum şi nu formez un cuplu cu cineva nu e un capăt de drum, aşa este viaţa, uneori sunt clipe pe care vrei să le trăieşti pentru totdeauna şi clipe mai puţin bune...
care te aduc înapoi pe pământ amintindu-ţi că tu eşti doar un simplu om ce trebuie să înveţe, să iubească, să ierte şi să uite. O zi bună !:*"
, a scris prezentatoarea TV.

Andreea s-a despărţit de Ştefan după ce ea a aflat că acesta a înşelat-o cu o tânără, Laura. Vedeta a rugat nişte amici din presă să-l urmărească, pentru a şti dacă bănuielile ei sunt întemeiate sau nu. Ştefan a fost surprins de paparazzi la braţul Laurei, iar Andreea i-a dat înapoi cântăreţului inelul de logodnă şi s-a mutat din apartamentul în care au locuit cu chirie.

La trei zile după despărţire, Ştefan Stan a recunoscut public că a înşelat-o.
"Într-adevăr, am greşit. A fost o fată uşor accesibilă, a fost o rătăcire de moment, o aventură de o noapte, prostească, o refulare pe care o regret şi o voi regreta toată viaţa. Nu a fost demn ce am făcut, dar îmi pare rău pentru aceasta greşeală. Cu toţii greşim şi apoi aşteptăm iertare. Şi eu aştept să fiu iertat de toţi cei care mă condamnă şi binenţeles de Andreea, pentru că abia acum am realizat cât de mult o iubesc şi cât de mult înseamnă pentru mine", a declarat artistul pentru Cancan.

Ștefan Stan (35 de ani) și Andreea Mantea (26 de ani) erau împreună din vara anului trecut și se pregăteau de nuntă.
Ei s-au mai despărțit o dată, în luna februarie.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Aprilie 2013
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 30 Apr 2013, 01:04
    Andreea Mantea

    DRAGA ANDREEA IMI PARE RAU CA TE- AI INDRAGOSTIT DE PERSOANA GRESITA, STEFAN PAREA UN BAIAT EDUCAT SI DE INCREDERE DAR SE VEDE CA NU ESTE ASA, S A FOLOSIT UN PIC DE TINE PENTRU PUBLICITATE . PACAT CA PAREATI O PERECHE REUSITA. DAR NU TE INTRISTA CA O SA TI GASESTI SI TU PERSOANA POTRIVITA CARE SA TE RESPECTE SI SA TE IUBEASCA , EU NU INTELEG BARBATI CARE INSEALA SI SPUN CA IUBESC SOTIA SAU PRIETENA.

    1
    0

  • MAGDA pe 29 Apr 2013, 22:36
    mantea

    Nu cred ca-ti ies "" pasientele ""fiindca esti mult prea increzuta si plina de ifose, poate ,daca "" ai cobori "" pe pamant ar fi ceva

    3
    0

  • Peetro1 pe 29 Apr 2013, 21:43
    a

    Care este adresa Andreei Mantea de facebook? cea oficiala..stie cineva?

    0
    0

  • Lavinia pe 29 Apr 2013, 19:10
    Andreea Mantea

    Din pacate,tu nu iubesti decat banii si aparitiile in presa.

    5
    1

  • marga pe 29 Apr 2013, 16:45
    fala

    Prea va faliti, cu toate relatiile pe care pe aveti ,,de aceea nu va iese nimic, daca ati fi putin mai discreti , eu cred ca v-ar merge mai bine, s-a dus demult modestia, discretia , .... acum totul este pe tava,,,sorry

    5
    1

  • Maria pe 29 Apr 2013, 15:57
    MANTEA

    Draga mea, cred ca ai facut prea mult circ cu acesta relatie. Cine iubeste este mai tacit, nu face atata valva.

    10
    2

  • liana10 pe 29 Apr 2013, 15:54
    URAT

    Din februarie a inceput sa miroase urat aceasta relatie...care mi se pare cusuta cu ata alba...prea e exagerat totul.

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod