România mondenă: 5 vedete care au probleme cu banii şi riscă să fie executate silit

Criza financiară le-a dat multora planurile peste cap, cele mai afectate persoane fiind acelea care investiseră banii în diferite afaceri. Mai mult de atât, unii riscă acum să fie executaţi silit din cauza datoriilor, printre aceştia regăsindu-se şi câteva vedete autohtone.
1 din 6

Radu Groza rămâne pe drumuri

Radu Groza, unul dintre cei mai mari impresari artistici pe care i-a avut România, a ajuns la fundul sacului, după ce Anna Lesko şi surorile Postelnicu (Adina şi Roxana din trupa Heaven) şi-au revendicat în instanţă onorariile restante, câştigând lupta cu impresarul.

Potrivit tabloidului Cancan, apartamentul din zona Vitan al lui Radu Groza va fi scos la licitaţie pentru recuperarea datoriilor, imobilul fiind şi ipotecat, pentru ca impresarul să-şi poată achita datoria faţă de Anna Lesko. În prezent, Radu Groza şi iubita lui, Roxana Nemeş, locuiesc într-un hotel din Bucureşti, unde nu plătesc cazarea, ci organizează evenimente pentru patronii hotelului.

Pe lângă apartamentul pierdut din cauza proceselor, Radu Groza a rămas şi fără un Audi A4 în valoare de peste 30.000 de euro cumpărat în leasing, pe care i-l făcuse cadou iubitei lui. Scandalurile interminabile în care a fost implicat l-au făcut să rămână fără bani, aşa că ratele pentru maşină nu au mai putut fi acoperite.
30 Aprilie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Livia pe 30 Apr 2013, 13:03
    radu groza

    daca groza ajunge falit, ceea ce ma-ndoiesc, il lasa tarfa aia idioata. nu cred c-am vazut mai mare proasta in showbiz!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod