Andreea Esca, vedeta cu suflet de copil: S-a pozat în timp ce scotea limba la fiica ei

Vedeta este foarte sobră când se află în public sau la pupitrul Ştirilor Pro TV. Dar asta nu înseamnă că nu este copilăroasă. Andreea Esca obișnuiește să publice imagini care o arată în ipostaze amuzante, iar ultima ei "boroboaţă" îţi smulge imediat un zâmbet.
Andreea Esca se distrează cu copiii ei şi se pricepe să intre în jocul lor. Recent, vedeta TV a fost la mare cu fiicei sa, Alexia. Cele două s-au distrat pe cinste, dovadă şi imaginea surprinzătoare în care ele scoteau limba una la cealaltă şi pe care Esca a postat-o pe Facebook.
 
"Pe urmă... am priceput. Trebuia să dau în mintea copiilor. Extrem de uşor pentru mine...", a scris vedeta. 
 
 

Fotografia pe care Andreea Esca a postat-o vineri dimineaţă a fost foarte apreciată de fani, adunând peste 1.400 de like-uri în patru ore.

Vedeta Pro TV şi-a obişnuit fanii cu postările sale inedite pe Facebook. Ea şi-a creat pagina pe reţeaua de socializare în iulie anul trecut, iar de atunci a reuşit să-şi ţină aproape admiratorii, oferindu-le fotografii interesante. 
 
 
 
Luna trecută, ea a publicat o fotografie din timpul liceului, iar imaginea a făcut senzaţie pe Facebook.




 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iulie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Johann pe 5 Iul 2013, 18:57
    oare

    esca e o inculta , nu poate face diferenta intre soldati si militari desi i-am atras atentia de 6 ori ! rusine ...

    0
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod