Andreea Esca, destăinuri despre bărbatul cu care și-a pierdut virginitatea

Vedeta dezvăluie în cartea sa cum și-a pierdut virginitatea
Vedeta dezvăluie în cartea sa cum și-a pierdut virginitatea


Primul iubit nu se uită niciodatăAmdreea Esca
"Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (...) Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu «Merită»? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescenţă de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieşeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el.
Mă iubeşte prea mult şi nu mai rezistă să fim despărţiţi de acest impediment... Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de aşa ceva şi l-am părăsit"
, povestește vedeta TV.

Andreea a dezvăluit cine este cel cu care a făcut prima oară dragoste, adăugând că nu regretă deloc alegerea făcută: "«Primul» a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înante să fim iubiţi în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia!".

 

Citește și: Andreea Esca și-a speriat fanii cu un meniu plin de calorii

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod