Andreea Banica, nerabdatoare sa o tina in brate pe Sofia Maria

Este o luna in care mamele sunt vedete. Dar ce fac vedetele care vor deveni mame? Ganduri, vise, temeri, indoieli, certitudine sau nesiguranta, toate acestea sunt sentimente pe care le traiesc si vedetele gravide.
Este o luna in care mamele sunt vedete. Dar ce fac vedetele care vor deveni mame? Ganduri, vise, temeri, indoieli, certitudine sau nesiguranta, toate acestea sunt sentimente pe care le traiesc si vedetele gravide.

Exista, insa, si femei care trec usor prin cele noua luni de sarcina si sunt nemultumite doar de faptul ca nu trece timpul mai repede, ca sa-si vada puiul. In aceasta categorie se incadreaza Andreea Banica, cantareata care la inceputul lunii mai o va aduce pe lume pe Sofia Maria.

Ultimul an a fost plin pentru Andreea Banica. In afara concertelor numeroase pe care le-a avut de sustinut, artista i-a spus "Da", in iunie, lui Lucian, iubitul si impresarul ei.

In plus, Andreea urmeaza sa-i faca cel mai frumos cadou sotului ei, atunci cand o va naste pe micuta lor.

Despre micuta, pregatirile si schimbarile din viata ei

Cum te simtit acum?

Imi este din ce in ce mai greu. Sunt aproape in luna a 8-a luna, am 7 luni si cateva zile si ma simt deja un pic mai grea. Dorm mai greu, mai mult pe dreapta sau pe stanga. A inceput sa-mi fie dificil sa ma intorc de pe o parte pe alta. Inainte dormeam pe burta si mai am cateodata tendinta sa ma asez asa, insa ori imi dau eu seama, ori imi da bebe un picior. Ma trezeste, apoi adorm foarte greu. Este din ce in ce mai grea perioada asta, dar trecem peste ea.

Ati inceput pregatirile pentru sosirea micutei?

Am luat cate ceva, ce este necesar acum, la inceput. I-am luat hainute, de la o luna pana la un an, in functie de anotimp. I-am luat suzeta, biberoane, cantar, tot felul de accesorii. Chiar astazi trebuie sa sunam dupa carucior, pentru ca l-am vazut si vrem sa-l comandam. Avem patutul. Nu sunt foarte foarte multe de cumparat acum. Pe parcurs o sa vedem care sunt necesitatile.

Care este data posibila a nasterii?

Undeva intre 10 si 13 mai. Se spune ca, in general, fetele vin mai devreme si s-ar putea sa am surprize. S-a dezvoltat foarte bine, deci cu siguranta ca voi naste la inceputul lunii mai.

Ai ales clinica?

Da, o sa nasc aici in Bucuresti, cred ca la Euroclinic. Inca nu stiu daca o sa fie cezariana sau nastere normala. In fiecare noapte ma gandesc la chestia asta pentru ca este foarte important sa ma recuperez repede. Vreau sa revin cat mai repede in activitate. Pe de alta parte, imi este foarte frica de nasterea normala.

Gandindu-te la schimbarile care vor interveni, te temi de ceva?

Ma tem ca s-ar putea sa nu stiu cum sa procedez. Ma gandesc ca toate femeile au teama asta. Pe de alta parte, toate mamicile cu care am stat de vorba mi-au spus ca au invatat totul foarte repede. N-oi fi eu cea care sa nu invete nimic. In plus, toata lumea spune ca instinctele se dezvolta mult mai rapid dupa aceea.

O sa existe cineva care sa te ajute sau te vei ocupa singura de copil?

Nu. Ma vor ajuta socrii mei.

Ce ai simtit in momentul in care ai aflat ca esti insarcinata?

Nu prea mi-am dat seama, nu prea am realizat. Vreau sa spun ca am luat totul asa ca pe o gluma, ca pe o joaca. Ma gandeam si nu-mi venea sa cred.

6 Martie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • contra pe 12 Mar 2009, 15:59
    as dori din tot sufletul meu sa nu o lasati pe Nelu Viorela sa ia legatura cu mamica Andreea

    nu o lasati ca ii cere bani :))))

    0
    0

  • nedu viorela pe 10 Mar 2009, 12:00
    asi dori din tot sufletul meu sa iau legatura direct cu viitoarea mamica ANDREEA daca se poate .

    buana !!! am mai spus mai sus in comentariu ... Daca sar putea sa imi lasati aici pe mailul meu un numar de tel al lui Andreea vreau sa vorbesc cu ia personal .... va multumesc intregii echipe ... Cu tot respectul meu viorela .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod