Andreea Banica, nerabdatoare sa o tina in brate pe Sofia Maria

"Lucian mi-a calculat perioada fertila. Eu nu am stiut nimic"

Va doreati un copil?

Da, ne doream. Cand ne-am casatorit, pe 21 iunie anul trecut, am renuntat la pastile. Asta s-a intamplat la initiativa sotului meu pentru ca el si-a dorit foarte mult un copil. A spus "gata, de azi incolo nu mai iei pastilute". Eu ma gandeam ca o sa mai am timp sa copilaresc si ca nu o sa raman asa de repede gravida, dar nu a fost asa.

Lucian s-a organizat foarte bine, pentru ca si-a dorit foarte tare un copil. Intra tot timpul pe internet, a vazut cand trebuie si ce trebuie si mi-a calculat perioada fertila si asta a fost. Eu nu am stiut nimic.

Sa inteleg ca si-a facut foarte bine temele?

Da, mi-a facut surpriza. Nu stiam eu de ce eram asa terorizata. Veneam de la concerte, eram obosita si el... (rade). Chiar il intrebam ce a patit...

Concerte mai ai?

Nu, pe 3 martie a fost ultimul concert pe care l-am sustinut. Am zis gata, ca nu se mai poate. Sunt din ce in ce mai obosita si nu mai pot sa fac fata.

Micuta a dansat?

Tot timpul. Eu 7 luni am cantat, am dantuit, nu am avut nicio treaba. Primele 5 luni nici nu am simtit ca sunt insarcinata. La 5 luni nici nu aveam burta.
Vad alt femei, alte prietene, ca la 4 luni, deja au o burtica mare si nu-mi vine sa cred. Sotul meu era chiar suparat, a zis ca e o problema cu mine. Luasem cateva kilograme in plus si mancam, deci ceva, ceva schimbari se vedeau, dar burtica nu. Lucian a insistat sa mergem la doctor, insa acesta ne-a spus ca o burtica trebuie sa apara dupa 5 luni. Dupa ce am plecat din cabinet, chiar l-am intrebat pe Lucian: "Gata acum esti linistit?" (rade)

Ma intreb cum o sa fie dupa ce o sa nasti?

Cred ca o sa fie grijuliu, ca-l cunosc.

Cu tine este mai grijuliu acum, de cand esti insarcinata?

Da, observ o mai mare atentie din partea lui. La modul ca imi spune tot timpul: "Ai grija ce faci, ai grija unde te sui, nu te mai urca acolo, cazi". Lucruri de genul acesta. El oricum era atent, dar cred ca acum este mai mare atentia.  

Esti o gravida fricoasa, care bate tot timpul la usa medicului?

Nu, eu nu am dat niciun telefon la medic pana acum. Doar m-am programat, dar intotdeauna prin altcineva. Nu l-am deranjat niciodata pentru ca nu am avut probleme deloc. M-am dus regulat la control, cand a trebuit sa merg, m-am dus. Probabil ca daca aveam o sarcina cu probleme, eram dependenta de el, dar asa nu. Cred ca teama o sa inceapa acum, spre sfarsit.

Cum o sa o cheme pe micuta?

Sofia Maria.

6 Martie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • contra pe 12 Mar 2009, 15:59
    as dori din tot sufletul meu sa nu o lasati pe Nelu Viorela sa ia legatura cu mamica Andreea

    nu o lasati ca ii cere bani :))))

    0
    0

  • nedu viorela pe 10 Mar 2009, 12:00
    asi dori din tot sufletul meu sa iau legatura direct cu viitoarea mamica ANDREEA daca se poate .

    buana !!! am mai spus mai sus in comentariu ... Daca sar putea sa imi lasati aici pe mailul meu un numar de tel al lui Andreea vreau sa vorbesc cu ia personal .... va multumesc intregii echipe ... Cu tot respectul meu viorela .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod