Anda Adam, îndrăgostită în continuare de Victor Slav. Vrea să se răzbune!

Bătălia de la distanţă dintre Anda Adam şi Bianca Drăguşanu pare a nu avea sfârşit, de această dată cântăreaţa încercând să o lovească în orgoliu pe fosta asistentă a lui Capatos.

De când l-a pierdut pe Victor Slav, Anda Adam pare a nu mai avea linişte şi a încercat din răsputeri să intre din nou în graţiile fostului iubit. Din păcate pentru vedetă, prezentatorul de la Pro TV s-a refugiat în braţele Biancăi Drăguşanu, care îi poate deveni chiar soţie la sfârşitul acestui an.

Citiţi şi:

De când l-a pierdut pe Victor Slav, Anda Adam e obsedată de Bianca Drăguşanu FOTO

Nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. Dragoste adevărată sau strategie de marketing?

Gurile rele spun că Anda Adam nu s-a împăcat deloc cu ideea pierderii iubitului ei şi că vrea cu orice preţ să o facă pe Bianca Drăguşanu să regrete momentul în care s-a decis să devină iubita lui Slav. După ce Anda Adam s-a afişat la mai multe evenimente mondene alături de Cătălin Botezatu, fostul iubit al Biancăi, în presă au apărut informaţii conform cărora solista ar fi însărcinată. „Nu este însărcinată încă, pentru că noi folosim ce trebuie, nu se pune problema. Anda este o femeie specială, lângă care îţi place să stai cât mai mult. Dacă va fi ceva oficial între noi, veţi afla cu siguranţă“, a fost răspunsul pe care Bote l-a dat presei, pentru a pune punct speculaţiilor. Culmea, declaraţia designerului vine la o zi după ce în presă au apărut zvonuri conform cărora Bianca ar fi însărcinată cu Victor Slav.



„Cătălin este într-o relaţie acum, dar nu vrea să şi-o asume. Şi nu este cu Anda Adam, nu are cum. Cătălin iubeşte foarte mult, este foarte sensibil şi foarte delicat. Nu suntem chiar aşa proşti toţi din ţara asta, nu putem să credem că este cu Anda. Strategic este foarte bine gândită treaba, dar nu credem chiar că tot ce zboară se mănâncă“, a fost replica Biancăi Drăguşanu, atunci când a auzit că între Anda Adam şi Cătălin Botezatu ar fi vorba de o relaţie de dragoste.

Acum, paparazzii de la WOWbiz au fotografiat-o pe Anda Adam în compania lui Adrian Cristea, şi el tot un fost iubit de-al Biancăi Drăguşanu. Cei doi au fost surprinşi într-o zonă întunecată a unui club, unde au avut gesturi tandre unul faţă de altul.

Pe lângă apariţiile în public alături de foştii iubiţi ai Biancăi, Anda Adam pare a o copia pe fosta asistentă a lui Capatos inclusiv la aspectul fizic. Ceea ce este şi mai straniu este faptul că Anda Adam postează pe Facebook foarte multe poze în care seamănă cu Bianca Drăguşanu.



Deranjată de apariţiile în public şi de gesturile pe care Anda Adam le face, Bianca a ieşit la atac, prin intermediul unui interviu acordat ziarului Ring. „Fostele iubite ale lui Victor, care mă atacă, au, probabil, nişte complexe, altfel nu-mi explic. Anda Adam este o fată foarte frumoasă, dar sunt obişnuită cu răutăţile din jurul meu. Mă întâlnesc foarte des cu afirmaţiile răutăcioase ale fostelor iubite ale lui Victor. Nu am ce să comentez atât timp cât ele au o problemă cu ele. Nu mă deranjează că mă fac în fel şi chip, că sunt o păpuşă Barbie şi că frumuseţea mea a fost creată de bisturiul medicilor esteticieni“, a spus Bianca.

12 Iunie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca pe 16 Iun 2013, 02:25
    pt. madalin:

    Or fi pocnitoare, dar stii ca fac bani si din cauza ca oligofreni ca tine intra cu sete zi de zi sa citeasca despre ele? In felul asta, creste nr. de vizualizari, cresc vanzarile de publicitate, cresc tarifele cand sunt invitate in emisiuni, le creste REPUTATIA. Te-am ametit cred, ai scapat mouse-ul din mana, bezmeticule... Fugi la culcare ca oricum revii si maine sa-ti mai lasi dejectiile pe-aici. Te asteapta Eva cu stiri INCENDIARE!

    1
    1

  • mihai pe 13 Iun 2013, 12:13
    "iubita lui..."

    Anda Adam, fosta iubita a lui..., Bianca Dragusanu, iubita lui...si fosta iubita a lui..., Andreea Tonciu, iubita sau ex iubita lui...si asa mai departe cu zeci de iubite si foste iubite de fotbalisti, selectioneri, oameni de afaceri, politicieni etc., ce mandru palmares au fetele astea, acum pricep si eu IN SFARSIT, ce vrea sa ne spuna Biblia cu termenul "PREACURVIT"! EVRICA!

    5
    2

  • madalin pe 13 Iun 2013, 07:05
    niste pocnitori ordinare

    amindoua sint artificiale si fac orice ca sa atraga atentia. bagaboante de plastic!

    3
    1

  • lenasultan pe 12 Iun 2013, 15:04
    anda

    Bianca parca ar fii in serialul Tinar si nelinistit "ii place sa zboare din floare in floare ( cu multi bani )Chiar lui Vlad ii statea mai bine alaturi de Anda mai ales ca ea nu este o intretinuta.

    7
    3

  • georgia600 pe 12 Iun 2013, 11:11
    0 Etica

    Ce au facut Bianca Dragusanu si Victor Slav a fost total lipsit de etica. N-are nicio legatura cu silicoane / "baloane umflate ce scartaie" si cu niciun alt detaliu estetic. Nimanui nu i-ar fi convenit sa fi fost in locul Andei. Punct.

    12
    3

  • Elvis Termopan pe 12 Iun 2013, 02:45
    Silicoanele Andei

    Daca chiar ar fi de ales intre cele doua papusi, si eu as alege-o pe Bianca Dragusan, Din pacate Anda Adam este prea siliconata, si imi face impresia ca daca m-as juca cu silicoanele ei, s-ar auzi ca scartaitul unor baloane umflate cu aer. Daca nu este pe alese, atunci le-as lua pe amandoua, lasandu-le initial sa se "harjoneasca" erotic intre ele.

    19
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod