De când l-a pierdut pe Victor Slav, Anda Adam e obsedată de Bianca Drăguşanu FOTO

La sfârşitul anului trecut, Anda Adam şi Victor Slav au anunţat că nu mai formează un culpu, refuzând să ofere alte detalii referitoare la motivele care au dus la despărţire.

„Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face publică“, anunţau cei doi, prin intermediul unui comunicat de presă.

După ce presa de scandal a spus că cei doi s-ar fi despărţit deoarece Anda câştigă mai mulţi bani decât Victor, Bianca Drăguşanu a afirmat că şi-a găsit fericirea în braţele lui Victor Slav. Iniţial, Anda Adam nu a părut afectată de relaţia dintre Victor şi Bianca, dar comportamentul din ultimul timp ne face să ne întrebăm dacă povestea de dragoste dintre cei doi chiar o lasă rece pe cântăreaţă.



Ultima dată când a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Victor Slav, Anda Adam a ţinut să precizeze că ea încă vorbeşte foarte mult cu vedeta de la Pro TV.

„Eu şi Victor vorbim în fiecare zi, am rămas prieteni şi ţinem încă unul la altul. Vorbim şi atunci când el e cu Bianca. Nu cred că mai este vorba de iubire între noi, dar ne respectăm. Vorbim de la căţelul nostru şi până la aplicaţii de laptop. Chiar m-am şi văzut cu Victor acum două zile. Ne-am pupat, ne-am luat în braţe. Nu-l mai văzusem de mult timp şi chiar îmi era dor de el. Ţin la el“, a spus Anda.



Pagina de Facebook a Andei este folosită tot mai des de cântăreaţă, care a început, precum Bianca Drăguşanu, să posteze pe reţeaua socială foarte multe poze cu ea, cu animalele ei de companie sau cu alimentele pe care le consumă.

Ceea ce este mai straniu este faptul că Anda Adam postează foarte multe poze în care seamănă cu Bianca Drăguşanu.



Mai mult de atât, Anda este acuzată în ultimul timp că a recurs la mai multe operaţii estetice, printre care şi de mărire a buzelor. Cântăreaţa chiar s-a enervat pe o reporteriţă atunci când a fost întrebată dacă şi-a mărit buzele. „Ţi se pare. Ideea este că eu am o singură operaţie estetică, un implant. Realizaţi că nu sunt Michael Jackson 2. Sunt întrebată mereu acelaşi lucru.

Contează foarte mult cu ce ruj mă dau. Am fost la un eveniment monden şi am folosit un ruj corai, normal că-ţi dă un volum mai mare la buze şi se vede altfel. Dar când îmi vedeţi buzele naturale, comparaţi şi o să vă daţi seama“, a spus pe un ton răspicat Anda Adam.

22 Februarie 2013
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • imblanzitoruldelei pe 24 Feb 2013, 23:36
    hihi

    Victor SCLAV sau cam asa ceva

    3
    0

  • Anda pe 22 Feb 2013, 21:17
    probleme

    Doua femei cu grave probleme la mansarda! Complexate pana la Dumnezeu si inapoi, se reduc singure la un obiect sexual.

    12
    0

  • Abiel pe 22 Feb 2013, 19:23
    V

    Macar de i-ar copia culoarea parului ca parca i-ar sta mai bine satena. Mai.Vlade, mah! Cu ce ... "femei" te combini si tu! M-ai dezamagit! Te credeam baiat finut!

    12
    0

  • marga pe 22 Feb 2013, 13:26
    anda

    Anda e o super fata ,,,,,cauciucata aceea nu are cum sa fie copiata, ca nu ai ce copia la ea ,,,,fiti seriosi , prea vedeti multe "asemanari"

    14
    4

  • ionelala pe 22 Feb 2013, 12:48
    >>>

    Sincer..nu cred ca o copie.... e vorba de poze specifice pitipozancelor! cu catelul, cu ochelarii de soare...aberatii!!!!

    22
    3

  • xxx pe 22 Feb 2013, 12:37
    hehe

    amandoua sunt false,tuguie botul acela umflat de parca ar astepta o..........,para........heheheee

    21
    0

  • catalina pe 22 Feb 2013, 10:49
    Bianca Dragusanu copiata de Anda Adam

    mi se pare o aberatie toatala ceea ce publicati, cine este Anda Adam: ,,o cintareata cunoscuta de foarte multi ani" si cine este Bianca Dragusan: o tipa care s-a intins ku barbatii din show bizz si a devenit si ia cunoscuta" hai sa fim seriosi!!!

    38
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod