Nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. Dragoste adevărată sau strategie de marketing?

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au anunţat că se pregătesc de nuntă, eveniment ce ar putea avea loc chiar în luna octombrie a acestui an.

Potrivit Yahoo România, mai mulţi prieteni de-ai cuplului Drăguşanu-Slav au afirmat că cele două vedete şi-au ales deja data nunţii, acest eveniment urmând a avea loc într-un complex din Otopeni. Sursa citată mai spune că există în continuare voci care afirmă că relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav este doar o strategie de marketing, însă faptul că au pus deja la punct toate detaliile nunţii arată că lucrurile sunt foarte serioase între cei doi.

Gurile rele spun că relaţia ar fi una aranjată deoarece ambele vedete, dar şi posturile TV, ar avea de câştigat în urma acestei relaţii mai mult sau mai puţin reală. Potrivit cârcotaşilor, Bianca şi Victor cer bani pentru a apărea la emisiunile de tip tabloid, iar televiziunile au de câştigat deoarece le creşte ratingul şi în acest fel atrag mai multă publicitate.

Cu toate că sunt de doar câteva luni împreună, cuplul format din Bianca Drăguşanu şi Victor Slav este cel mai mediatizat cuplu monden, iar pentru a fi siguri că sunt în continuare în centrul atenţiei, cei doi au decis ca la nuntă să-i aibă ca naşi pe Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo. „Avem două perechi de naşi. Este vorba despre un cuplu deosebit de la Deva şi despre o pereche formată din persoane publice“, a spus Victor Slav, la Kanal D.

„La 'Dansez pentru tine' s-a legat o prietenie sinceră între noi. Nu mai ştiu cum a venit vorba de copii şi i-am zis că o să-i năşesc primul copil pe care o să-l aibă. Într-o zi eram pe canapea, apoi mi-a trimis Drăguşanca mesaj. Mi-a zis că vrea să-i fiu naşă. Am crezut că e gravidă, dar ea voia să se mărite. L-am întrebat pe soţul meu şi mi-a zis că vrea. Apoi asta a fost“, a spus şi Nicoleta Luciu.



Luni seară, în cadrul emisiunii WOWbiz, Bianca Drăguşanu s-a îmbrăcat în rochie de mireasă, pentru a le arăta telespectatorilot cum ar putea arăta la nunta cu Victor Slav. „Este exact genul meu de rochie. Mă văd îmbrăcată în ea, eu nu sunt genul să mă îmbrac într-o rochie de prinţesă. Nu îmi place acel model, ci mai degrabă modelul sirenă. Mi-ar plăcea să nu am o rochie albă, ci poate roşie. Nici nu ştiu. Abia am început să mă gândesc serios la asta, dar parcă nu aş vrea să am o rochie albă, ca orice mireasă“, a afirmat Bianca.

Chiar dacă pare că totul este pus la punct pentru fericitul eveniment, Bianca Drăguşanu spune că are în continuare destule bătăi de cap, din cauza listei de invitaţi. „Nu ştiu dacă va fi în România sau în străinătate, important e să fie şi să ne simţim bine. Eu aş vrea să aibă loc în aer liber. Data nu am stabilit-o încă, discutăm. Cea mai mare bătaie de cap ne dă lista de invitaţi. După ce decidem asta putem să spunem unde, cum, câţi! Nunta asta nu cred că va depăşi 200 de persoane“, a adăugat roşcata, la Kanal D.

Ziariştii de la Libertatea au intrat însă în posesia unor informaţii preţioase în legătură cu lista de invitaţi. Potrivit acestora, de la nuntă vor lipsi Cătălin Botezatu şi Anda Adam, deoarece atât Victor, cât şi Bianca, sunt două persoane foarte geloase. „Ne dorim o nuntă la care să participe familiile noastre şi prietenii apropiaţi. Eu încă nu am decis câte costume o să port sau dacă îmi voi alege vestimentaţia de la un designer autohton sau de la unul internaţional“, a încheiat Victor Slav.

De la nunta celor doi se pare că nu va lipsi Viorica de la Clejani, pe care Bianca şi-a dorit-o foarte mult pentru a le cânta la fericitul eveniment.

22 Mai 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • atent pe 23 Mai 2013, 16:24
    damele...

    da da ...sigur se marita...! ...damele de companie niciodata!!!

    4
    1

  • Lorena pe 22 Mai 2013, 10:58
    :D

    bucurie mare in sat,se marita Bianca...........sau poate nu se marita,......poate da ,poate nu trala la lala

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod