America răsuflă ușurată: Kim Kardashian nu va candida la Casa Albă în 2020

Kim Kardashian nu intră în cursa pentru Casă Albă pentru că mai așteaptă un copil

 

În mai anul trecut, vedeta de televiziune s-a întâlnit la Casa Albă cu preşedintele Donald Trump şi alţi oficiali, între care consilierul Jared Kushner, pentru a discuta despre reforma închisorilor. Ea a obţinut atunci un gest de clemenţă din partea preşedintelui, care a graţiat o femeie de 63 de ani, Alice Marie Johnson, condamnată la închisoare pe viaţă pentru trafic de droguri.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, preşedintele american a anunţat: "O întâlnire minunată cu Kim Kardashian azi.

Am vorbit despre reforma închisorilor şi pronunţarea sentinţei". El a publicat şi o fotografie în care apare, în Biroul Oval, alături de starletă.

Vedeta a revenit la Casa Albă în septembrie anul trecut pentru a participa la o discuţie despre reforma penală din SUA.

La începutul acestei luni, Kim a acceptat să-i plătească chiria pe cinci luni unui bărbat care nu avea adăpost la eliberarea din închisoare după ce a fost închis 20 de ani pentru o infracţiune fără violenţă legată de droguri.

Kim Kardashian are trei copii cu soţul ei, rapperul Kanye West - North, în vârstă de cinci ani, Saint (3 ani) şi Chicago (14 luni) şi aşteaptă un al patrulea care va fi născut în luna mai de o mamă surogat.
Este a doua oară când ccuplul apelează la o mamă surogat; în ianuarie anul trecut, starul de reality-show şi Kanye West au devenit părinţii unei fetiţe născute de o mamă surogat, copilul primind numele de Chicago.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod