Alina Pușcaș, mesaj pentru tatăl copilului: Amână botezul cu gândul la nuntă

Surse din preajma prezentatoarei TV susțin că ea are o strategie prin care încearcă cu orice preț să primească numele medicului stomatolog Mihai Stoenescu.

În luna august anul trecut, când a devenit mamă, Alina Pușcaș s-a mutat ibitul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Toată lumea se aștepta ca venirea pe lume a băiețelului ei, Alexandru, să-i determine pe cei doi părinți să se căsătorească, însă lucrurile au avut o altă evoluție.

Alina Pușcaș a invocat diverse motive pentru a explica de ce nu își botează copilul - ba că fiul ei era prea mic pentru a fi botezat, ba că nu au avut timp să organizeze totul, ba că este prea frig afară și îi este teamă să nu răcească.

Surse din preajma prezentatoarei TV, citate de Libertatea, susțin că Alina ar fi făcut tot posibilul ca, odată cu botezul lui Alexandru, să se mărite și ea, nu atât pentru a îmbrăca rochia de mireasă, cât pentru a obține numele tatălui copilului său, Stoenescu.

Medicul stomatolog nu are însă de gând să se însoare, dovadă că el nu i-a oferit Alinei nici măcar inelul de logodnă. Singura mărturie că Mihai își dorește să-și crească fiul alături de Alina rămâne propunerea lui de a se muta împreună, scrie ziarul citat.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • crimeea pe 8 Apr 2016, 11:09
    Alina Puscas

    Mai, cum le stitzi voi pe toate !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod