Modă. Ţinuta de birou, esenţială pentru femeile de carieră!

Garderoba office este esenţială şi ar trebui să ne preocupe mai mult decât achiziţionarea unor piese extravagante, de party sau a hainelor casual, de week-end.
Studiile arată că petrecem de-a lungul vieţii peste 10.000 de zile la birou, la care se adaugă 1400 de ore lucrate peste program şi schimbăm în medie opt job-uri. Cu alte cuvinte, garderoba este foarte importantă. Dar de fapt ce ar trebui să purtăm la birou? Răspunsul ar fi haine decente, de calitate, care nu trebuie să frapeze vizual şi, cel mai important care să ne avantajeze.

Bluzele nu trebuie să fie prea decoltate. Sunt de preferat cămăşile din mătase, dar nici acestea nu trebuie să lase la vedere sutienul.
Dacă sunt prea transparente, trebuie să purtăm un top pe dedesubt sau un maiou fin din mătase. Fusta mini nu este potrivită pentru birou, în schimb sunt ideale cele cu talie înaltă, conice sau până la genunchi. Rochiile mulate sunt potrivite ieşirilor în club. La birou sunt de preferat rochiile frumos cambrate care marchează talia, din materiale naturale ca bumbacul, vâscoza sau mătasea. Sacoul este o piesă de bază pentru birou cu condiţia să fie riguros croit, iar dacă este suficient de lung poate fi purtat chiar şi în combinaţie cu pantaloni skinny pentru o ţinută contemporană.
Trench-ul este o piesă de bază în garderoba oricărei femei moderne şi active, dar bineînţeles este de preferat unul din gabardină, în nuanţe clasice de bej cald.

Casa de modă britanică Burberry vine în întâmpinarea nevoilor femeilor care pun accent pe carieră cu piese vestimentare cu croieli impecabile, o paletă de culori placută şi accesorii care adaugă “sare şi piper” oricărei ţinute. Genţile structurate, portofelele cu detalii şic, eşarfele din mătase sau din caşmir, încălţămintea cu toc gros şi comodă sunt accesoriile “must-have” pentru orice femeie care dedică timp şi atenţie aspectului profesional.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod