Adevăratul motiv pentru care Adele și-a anulat toate concertele: Artista are probleme în relația cu Rich Paul

Adele și-a anulat concertele din Las Vegas cu numai 24 de ore înaintea primului spectacol din cauza problemelor în relația cu iubitul ei, impresarul sportiv Rich Paul.

Potrivit New York Daily News, citat de Daily Mail, cântăreața în vârstă de 33 de ani și-a anulat toate concertele pe care ar fi trebuit să le susțină la Caesars Palace din Las Vegas din cauza neînțelegerilor cu partenerul său de viață.

Citește și: Patrick Duffy, Bobby din „Dallas”, este îndrăgostit la 72 de ani: „Nu căutam iubirea, dar iubirea m-a găsit pe mine”


„Sunt probleme în Paradis. De aceea nu poate cânta”, susține jurnalistul Richard Johnson.

Surse apropiate de artistă au dezvăluit că aceasta plângea foarte mult în timpul repetițiilor și le întrerupea pentru a vorbi la telefon cu Paul.


Seria de concerte ar fi trebuit să aibă marea deschidere weekendul trecut, cu spectacole care ar fi trebuit să se desfășoare la final de săptămână, până în luna aprilie.

La scurt timp după ce a anunțat anularea concertelor, Adele a fost fotografiată în timp ce se urca într-un avion cu destinația Los Angeles, acolo unde locuiește iubitul său.

Cântăreața britanică are o relație cu impresarul sportiv, care se ocupă de managementul unor staruri NBA precum LeBron James sau Anthony Davis, de la începutul anului trecut.

„Stresul provocat de problemele din relația sa au făcut-o să nu mai poată continua.
Nu te poți concentra dacă ai alte probleme”, a dezvăluit jurnalistul Scott Roeben pentru Page Six.

Adele a făcut anunțul printr-un video pe Instagram în care le spunea plângând fanilor săi că toate concertele sunt anulate.


„Sunt foarte supărată și rușinată. Am încercat tot ce s-a putut să organizăm totul la timp și să fie suficient de bun pentru voi. Am fost absolut distruși de întârzierile de livrare și de Covid. Jumătate din echipa mea este bolnavă de Covid și a fost imposibil să finalizăm pregătirile pentru show. Îmi pare rău că anunț în ultimul moment. Suntem treji de 30 de ore încercând să găsim o soluție și nu mai avem timp. Sunt foarte supărată și rușinată. Îmi pare rău pentru toți cei care au călătorit ca să ajungă la spectacol. Îmi pare foarte, foarte rău”, a spus cântăreața britanică.

Fanii său au fost foarte nemulțumiți de faptul că artista a făcut anunțul cu 24 de ore înaintea primului concert, mulți dintre ei fiind deja în avion sau în drum spre Las Vegas atunci când au aflat vestea.
Cei care și-au cumpărat bilete au zburat către orașul din Nevada, Statele Unite, din diferite zone ale Americii, precum și din Canada, Mexic și Europa.

Mulți dintre followerii de pe rețeaua de socializare au pus la îndoială motivele invocate de vedetă pentru anularea concertelor și nu au fost convinși că întârzierile și pandemia de Covid ar fi putut să o determine să anuleze concertele în miez de noapte. Unii dintre fani s-au declarat îngrijorați de starea vedetei după ce au observat că artista avea o vânătaie pe încheietura mâinii stângi.

„Sunt furioasă că Adele a așteptat până în ultima clipă să facă acest anunț. Îmi imaginez că este ceva ce niciun artist nu își dorește să facă, dar ar fi știut de ieri că show-ul nu va fi gata până mâine”, a declarat Gillian Rowland-Kain, una dintre fanele sale, care a luat avionul din New York spre Las Vegas înainte de a afla despre anularea concertului.

Thomas Wright, care a zburat împreună cu un prieten din South Carolina până în Las Vegas, a declarat pentru Daily Mail că a cheltuit 445 de dolari pe fiecare bilet la concert, 1600 de dolari pentru biletele de avion și 100 de dolari pentru testele Covid.
„Știu că nu îmi voi putea lua liber de la muncă pentru a mă întoarce, știu că nu îmi voi permite să mă întorc”, a declarat el.

 

În locul lui Adele, cântărețul country Keith Urban, soțul lui Nicole Kidman, va susține concerte în weekend la Caesars Palace la finalul lunii martie și începutul lunii aprilie.

Fanii artistei sunt convinși că având în vedere programul anunțat de sala de spectacole, este posibil ca Adele să poată susține concerte în Las Vegas abia în 2023, iar unii dintre ei cred că recitalurile nu vor mai avea loc.

Adele și Paul s-au cunoscut la petrecerea privată care s-a desfășurat după decernarea Premiilor Oscar, în luna aprilie a anului trecut. Ei au mulți prieteni comuni, în special superstaruri precum cuplul Beyonce și Jay-Z sau cântărețul canadian Drake. 

„Relația lor pare să devină tot mai serioasă. Se distrează foarte mult alături de Rich. Petrec mult timp împreună”, declara anul trecut un prieten al cuplului, citat de Daily Mail.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
30 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod