Adele, prima apariție după mai multe luni: Vedeta e total schimbată - FOTO

Artista a fost în centrul atenției la petrecerea organizată de actorul britanic Daniel Kaluuya după gala Oscar 2021.
Adele e într-o formă incredibilă și a strălucit la o petrecere organizată în Los Angeles, duminică noaptea, după gala premiilor Oscar.

Cântăreața în vârstă de 32 de ani care a slăbit 44,5 kilograme a sărbătorit alături de actorul britanic Daniel Kaluuya, care a primit trofeul pentru cel mai bun actor în rol secundar cu rolul său din "Judas and the Black Messiah". La petrecerea pe care acesta a organizat-o au participat mai multe celebrități, printre care și rapperul Drake (34 de ani), relatează Daily Mail.

Adele a fost sufletul petrecerii


Adele s-a distrat bine la petrecerea organizată într-o casă privată. Ea a făcut mai multe selfieuri, a băut câteva cocktailuri și a dansat cu prietenii săi până în zori. Într-o înregistrare video postată pe Instagram, cântăreața este sufletul petrecerii și anunță piesa "I'm Real", interpretată de Jennifer Lopez și Ja Rule.

"Eu sunt DJ-ul, să-i dăm drumul!", spune ea, apoi ia telefonul mobil și selectează melodia, spre încântarea invitaților care încep să danseze.

Adele a cântat apoi piesa sa "Shai's If I Ever Fall In Love Again" împreună cu un grup de prietene.

Vedeta a purtat o ținută LaPointe, în nuanța lime green, în valoare de 2.450 de dolari, din colecția 2020 a designerului, și pantaloni cu imprimeu ce imită pielea de șarpe, precum și o vestă neagră. Ea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei Shaune Leane, de 620 de dolari.

Prietena artistei, Amber Chardae Robinson, a făcut mai multe poze în timpul petrecerii. Amber, care a jucat alături de Daniel Kaluuya în "Judas and the Black Messiah", a distribuit imaginile pe Instagram.

Petrecere după divorț


Adele a petrecut la două luni după pronunțarea divorțului de fostul ei soț, Simon Konecki, proces care a durat doi ani.
Cântăreața ar fi folosit serviciile unor mediatori pentru a încheia partajul averii sale de 190 de milioane de dolari.

Potrivit Us Weekly, cântăreața și CEO-ul unei organizații caritabile care au un fiu împreună, Angello, au ajuns la un acord pentru partaj. Adele și Simon s-au reprezentat singuri în procesul de divorț.

Cântăreața britanică a revenit treptat în centrul atenției după o pauză îndelungată în care a lucrat la al patrulea ei album. Precedentul ei material discografic, "25", a fost lansat în 2015.

"E șocată când se vede în oglindă"


În mai anul trecut, în ziua în care împlinea 32 de ani, Adele și-a impresionat fanii cu o fotografie postată pe Instagram, în care își dezvăluia silueta după ce a slăbit enorm.

"Adele se simte jenată de toată această atenție asupra ei.

Ea este conștientă că, deși acum arată mai bine ca întotdeauna, trebuie să fie în continuare atentă la aspectul său", a declarat atunci o prietenă pentru Heat magazine.



"Uneori i se pare greu de crezut că arată atât de bine cum spune lumea. E șocată când se vede în oglindă, dar se bucură că își cumpără multe haine noi. Este uimită când încearcă lucruri noi - de la rochii mulate la ținute de gală. E ca și cum recuperează timpul trecut și cheltuiește mii de dolari!"
, a adăugat aceasta.

Citește și: Anya Taylor-Joy a împlinit 25 de ani. Vedeta din „The Queen's Gambit“, la brațul unui tânăr arătos


Imaginea pe care Adele a postat-o în mai 2020 a fost prima imagine pe care a distribuit-o după ce a uimit întreaga lume cu silueta sa, la petrecerea de Crăciun din 2019.

Vedeta a slăbit urmând dietă austeră, cu doar 1.000 de calorii pe zi, și cu un program zilnic de exerciții, în care Pilates joacă un rol important.

Ea a fost îndrumată de antrenoarea de fitness Camila Goodis, care a lucrat, de-a lungul timpului, cu mai multe vedete.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod