8 motive pentru care Jason Momoa este cel mai bun bărbat din lume

Statistic, șansele de a găsi bărbatul potrivit sunt foarte reduse. Un studiu arată că doar o tentativă din 285.000 are succes. Din fericire, dragostea nu ține cont de studii, cifre și estimări, iar viața sfidează de multe ori logica și ne oferă și surprize plăcute.

Oricât de incredibil ar suna, există bărbați perfecți, iar Jason Momoa este dovada vie, arată Bright Side. Nu doar că are un corp perfect (și mulți bărbați obișnuiți sau celebri se pot mândri cu un fizic impecabil), dar întrunește și alte calități pe care femeile le apreciază și cu greu le găsesc însumate de un reprezentant al sexului puternic: Momoa respectă femeile, iubește animalele, îi plac copiii și are simțul umorului.
Iar lista nu se termină aici!

Iată de ce Bright Side îl consideră cel mai bun bărbat din lume!
1 din 9

I-a restaurat mașina de epocă soției

Dacă ești fan al actorului american în vârstă de 41 de ani, atunci știi că își iubește soția, Lisa Bonet. Recent, Momoa i-a făcut o surpriză, restaurând prima ei mașină, o piesă de colecție, un Ford Mustang din 1965. A fost un proces lung și migălos care a durat 14 ani, dar la sfârșit a făcut ca nou automobilul pe care Lisa l-a condus de la vârsta de 17 ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod