7 vedete care și-au șters tatuajele pentru că se făceau de râs

Tatuajele sunt mereu la modă, dar trebuie să te gândești foarte bine ce anume vrei să-ți rămână imprimat pe piele. Aceste vedete și-au șters tatuajele pentru că ajunseseră să se jeneze cu ele.

Cele mai multe tatuaje sunt făcute pentru a fi arătate, iar vedetele știu că un desen reușit sau un mesaj puternic pot atrage atenția fanilor. Însă toată fericirea se duce pe apa sâmbetei dacă tatuajul evocă numele fostului iubit sau mesajul a devenit desuet între timp. Unele staruri au simțit că tatuajele depășite le făceau de râs, iar altele chiar au mărturisit că le aduceau ghinion, scrie Bright Side.

Astfel de situații se întâmplă mai des decât ne imaginăm în showbiz, iar unele vedete au trecut prin această experiență de mai multe ori.
Iată staruri și-au șters tatuajele pentru că se făceau de râs!
1 din 8

Colin Farrell

Actorul a avut mai multe tatuaje la care, cu timpul, a renunțat. El a mărturisit că unul dintre motive a fost că se săturase să stea pe scaun în cabina de machiaj când juca un rol în care purta un tricou și tatuajele de pe brațe trebuiau acoperite. Farrell a mai spus că unele desene nu-i mai plăceau și se simțea jenat să le mai afișeze.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod