100 imagini cu Chris Evans, cel mai sexy bărbat în viață în 2022

Chris Evans a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață din 2022 de către revista People.
Iată ce a avut de spus starul din Avengers despre a fi câștigătorul din acest an.

"Dacă i-ai spune lui Chris Evans, aflat la vârsta de gimnaziu, că va fi numit într-o zi Cel mai sexy bărbat în viață de către People, ar fi încântat!”, a mărtursist actorul. "Pentru că acesta ar fi probabil drumul către masa celor cool, la care nu am stat niciodată".

Chris, în vârstă de 41 de ani, a recunoscut că încă nu realizează ce i se întâmplă, dar un lucru știe sigur: că mama lui va fi extrem de încântată de veste.

"Mama mea va fi atât de fericită.
Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta e ceva cu care se poate mândri cu adevărat."
, a spus el râzând.

Altfel, Chris nu se simte confortabil să vorbească despre această onoare ce i-a fost acordată: "E dificil să fii intervievat despre asta. Se simte ca o formă ciudată de lăudăroșenie umilă".

Cine este Chris Evans


Christopher Robert "Chris" Evans s-a născut pe 13 iunie 1981 și s-a impus în ultimii ani ca unul dintre cei mai căutați actori de la Hollywood, atât pentru filme cu buget mare, cât și pentru filme independente.


S-a născut în Sudbury, Massachusetts, având o mamă dansatoare, Lisa, și un tată dentist, Bob. Are atât origini italiene, cât și irlandeze și a fost crescut în credința catolică.

A absolvit Lincoln-Sudbury Regional High School în 1999 și inițial plănuia să candideze pentru NYU după absolvire. Dar, dupa un an, Evans a călătorit la New York unde a participat la un casting pentru o agenție, urmând apoi un curs de actorie pe timp de vară.

A cunoscut un agent care l-a ajutat să-și facă debutul în actorie.
Evans a avut roluri mici în seriale ca Boston Public și The Fugitive, precum și un rol în seria Opposite Sex, asta înainte de a juca în primul rol important, cel din Not Another Teen Movie.

După acest succes, Evans a primit alte roluri din ce în ce mai importante ca cele din The Perfect Score sau Cellular.

Consacrarea a venit în 2005 cand fost ales să joace rolul Johnny Storm/Human Torch în 2005, în filmul "Fantastic Four", rol care i-a adus 2 nominalizări la premiile Teen Choice Award.


Ecranizarea benzilor desenate cu Căpitanul America și The Losers, precum și drama independentă Satisfaction, unde o are ca parteneră pe Sharon Stone, ar putea fi următoarele succese din cariera actorului.

Foto: hepta
Sursă: eonline, filmnow, cinemagia
15 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod