Iubești un Săgetător? Iată avantajele și dezavantajele unei relații cu el!

Descoperă avantajele și dezavantajele unei relații cu un Săgetător, trage linie și vezi dacă poți avea o viață fericită alături de el!

Săgetătorul este cunoscut ca fiind zodia cu cea mai atractivă personalitate din zodiac. Fiind condus de Jupiter, te poți aștepta la multe surprize, șocuri și pasiune din partea lui. Pasiunea lui pentru tot ceea ce face este cu adevărat de invidiat, iar capacitatea lui de a găsi o aventură oriunde ar merge este magică.

Citește și: Ce fel de soție ești, în funcție de zodia ta

Dacă ești un Săgetător sau iubești unul, fii sigur/ă că aventura nu se oprește niciodată!

  • Iată avantajele și dezavantajele unei relații cu un Săgetător:


Uneori poate fi enervant de inconsecvent


Săgetătorul își pierde rapid concentrarea și, uneori, poate fi inconsecvent.

S-ar putea să îți spună că va uda florile mâine, dar când va veni momentul decide să facă cu totul altceva. Chiar dacă este în regulă atunci, după un anumit prag va ajunge să te enerveze. Nu vei dori decât să fie puțin mai disciplinat.

Uneori îi este greu să ducă o sarcină la bun sfârșit și foarte ușor poate trece la alta, fără măcar să o termine pe prima.



Amintește-i cu blândețe să se ocupe de tot într-un mod mai organizat, în loc să se enerveze. Lucrurile ar putea părea puțin iritante, dar trebuie doar să le îndreptați uneori în direcția corectă.

Săgetătorii sunt unii dintre cei mai prietenoși oameni pe care îi vei întâlni


Să iubești un Săgetător înseamnă să-i iubești și prietenii. Prietenia este foarte importantă pentru persoanele aparținând acestui semn zodiacal, iar dacă partenerul lor nu se poate înțelege cu prietenii, relația lor se va încheia într-o clipă.

Natura lor sociabilă și deschisă îi face să fie sufletul petrecerii oriunde ar merge și s-ar putea chiar să-i zărești inițiând conversații cu străini și devenind prieteni în câteva minute.

Farmecul lor natural și felul lor de a se juca cu cuvintele pot face pe oricine să se îndrăgostească de ei.

De cele mai multe ori vei descoperi că oamenii gravitează în cea mai mare parte spre ceea ce spune Săgetătorul și aproape toată lumea își dorește să le fie prieten.

Cam asta este puterea lor.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

El va rămâne optimist indiferent de situație


De multe ori s-ar putea să îți fie dificil să fii în preajma unor oameni negativi. Dar când vine vorba de un Săgetător, nu trebuie să-ți faci niciodată prea multe griji pentru asta, pentru că probabil că sunt cei mai optimiști și mai veseli oameni pe care îi vei întâlni. Ei văd întotdeauna partea plină a paharului și caută întotdeauna să-și trăiască viața la maximum.

Natura lor pozitivă îi face pe oameni să vină la ei pentru ajutor și atrag întotdeauna norocul în viața lor.

Săgetătorii au în ei o energie molipsitoare, cu care reușesc întotdeauna să îmbunătățească chiar și cea mai sumbră și îngrozitoare situație.

Uneori, să iubești un Săgetător ar putea părea un film cu happy end, deoarece întotdeauna va găsi o modalitate de a te face să râzi și de a te face să te simți fericită.

Săgetătorii sunt foarte spontani


Dacă vrei ca un Săgetător să urmeze întotdeauna un plan, atunci ești cu persoana greșită. Săgetătorii caută mereu să afle lucruri noi, să exploreze locuri noi și să-și încerce mâna la lucruri de care oamenii se feresc în mod normal.

Săgetătorii nu pot fi niciodată blocați de reguli și de un plan strict, spontaneitatea lor este ceea ce îi deosebește de ceilalți.

Când ești într-o relație cu un Săgetător, fii pregătită ca el să vină brusc la tine și să-ți spună: „Fă-ți bagajele, plecăm în vacanță!”

Tensiunea aventuroasă din el îl determină să încerce lucruri noi în fiecare zi și fii sigură că nu te vei plictisi niciodată de un Săgetător. Întotdeauna pune la cale ceva.

Sunt parteneri fenomenali când vine vorba de dragoste


Săgetătorul este un semn de foc cu o energie nesfârșită în el și, de cele mai multe ori, își exprimă energia și pasiunea prin natura lui sexuală.

Partea lor seducătoare și fermecătoare iese la iveală atunci când se simt atrași de tine din punct de vedere spiritual și intelectual.



Să iubești un Săgetător înseamnă că ești norocoasă să ai un partener atent, sexy și generos, totul într-unul. Odată ce îți oferă inima și sufletul lui, va face tot posibilul pentru a te face fericită.

Chiar dacă nu mulți oameni ajung să vadă asta, Săgetătorii sunt foarte sentimentali când vine vorba de dragoste și relații. Sunt atenți și foarte grijulii atunci când se îndrăgostesc de cineva.

Când un Săgetător se îndrăgostește cu adevărat de tine, trebuie să îl păstrezi în viața ta, deoarece să te facă fericită va fi întotdeauna una dintre prioritățile lui principale.

Foto: depositphotos
Sursă: themindsjournal

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 


 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod