James Bond, în certuri cu vecinii din cauza...grădinăritului

Starul din rolul lui James Bond, actorul Daniel Craig, se confruntă cu o nouă dispută cu vecinii din cauza planurilor acestora de a tăia copacii de lângă casa lui, în valoare de șase milioane de lire sterline, din nordul Londrei.
Noul incident are loc la cinci ani după ce actorul a câștigat lupta pentru a păstra, în grădina lui, un copac înalt de 65 de metri.
Starul din James Bond și soția sa, câștigătoare a Oscarului, Rachel Weisz, s-ar putea confrunta cu o nouă luptă cu vecinii din proximitatea casei sale, pe fondul planurilor acestora de a tăia copaci din grădina actorului.

 
În urmă cu cinci ani i-au învins pe vecini

 
 
În urmă cu cinci ani, celebrul cuplu de actori a câștigat o luptă pentru a păstra un copac înalt de 25 de metri în grădina lor, după ce vecinii s-au plâns că rădăcinile lui le distrug casa.
 
Vecinii au cerut să taie copacul, crezând că provoacă o tasare gravă.
 
Dar a acesta fost salvat de topor după ce Craig, 54 de ani, și Weisz, 52 de ani, vedeta din The Constant Gardener, s-au oferit să-l reducă, iar planificatorii de la Consiliul Camden, din Londra, au dat vina pe o conductă de canalizare pentru crăpăturile de lângă.
 
Acum, actorii, care s-au căsătorit în 2011, au solicitat consiliului să efectueze lucrări suplimentare asupra copacului, tăindu-l cu 13 metri.
De asemenea, vecinii vor să taie și un alt copac, dar și un păr acoperit de iederă.
Însă, pentru această operațiune au nevoie de consimțământ, deoarece copacii sunt protejați printr-un ordin de protejare a arborilor într-o zonă de conservare desemnată.

 
În 2017, vecinii se plângeau că terasa lor a fost distrusă de copaci

 
 
În 2017, bancherul Alasdair Nisbet și soția sa, Elizabeth, vecini cu Daniel Craig, s-au plâns că terasa victoriană a casei lor a crăpat din cauza rădăcinilor copacilor din curtea de alături.
 
Familia Nisbet a furnizat rapoarte de la experți care au dat vina pe rădăcinile copacilor pentru problemele apărute  pe terasa lor.
Cu toate acestea, la acea vreme, alți vecini spuneau că acei copaci erau „frumoși și aduceau un plus, punct de vedere estetic” și că îndepărtarea lor ar fi similară „ca pierderea unui membru”.
 
Un purtător de cuvânt al lui Craig a refuzat să comenteze.
15 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod