Horoscop 22 noiembrie: Peștii trebuie să aibă o discuție sinceră cu partenerul

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


E cazul să fii puțin mai ancorat/ă în realitate și să nu mai tratezi superficial problemele cu care se confruntă ceilalți! Nu toată lumea este la fel de pasiv/ă ca tine și ca atare, trebuie să dai dovadă de mai mult bun-simt și să afișezi respect! Altfel, totul se va întoarce împotriva ta!

Taur


Nu crezi că petreci prea mult timp pe rețelele sociale? Dacă șefii nu ți-au reproșat încă acest aspect, nu înseamnă că nu l-au sesizat. Schimbă-ți comportamentul și apucă-te serios de treabă, mai ales dacă nu vrei să fii sancționat/ă disciplinar!

Gemeni


Această zi va fi cu totul specială pentru tine și vei simți că poți muta munții din loc! Dacă vrei, împărtășește-le și altora din secretele tale pentru că, astfel, societatea și colectivul din care faci parte, vor evolua în pas cu tine!

Rac


Nu te grăbi să faci anumite achiziții, chiar dacă pare că anumite oferte sunt imbatabile! Păstrează-ți o rezervă și pentru zile negre pentru că viitorul este instabil!

Leu


Petreci foarte mult timp la locul de muncă, iar o bună parte din el este folosit necorespunzător.
Ședințe interminabile, pauze de țigară și cafea… Trebuie să faci o schimbare și să dai dovadă de o mai bună organizare! Nu te complace în situația creată de unii dintre colegii tăi și încearcă să oferi un exemplu!


Fecioară


Nu dispui de prea mulți bani dar cu toate acestea, încă îți mai permiți să îi faci mici surprize partenerului. Ține-o tot așa și o să vezi că tot efortul făcut de tine a meritat!

Balanță


Nu ignora simptomele pe care ți le arată organismul tău! Mergi cât mai rapid la medic și efectuează toate acele investigații care îți sunt recomandate! Chiar nu e momentul să te gândești la bani, mai ales că e vorba de starea ta de sănătate!

Scorpion


Dacă nu știi cum să faci ca să ai un randament mai bun la serviciu, apelează la un specialist! Pe piață vei găsi multe persoane dispuse să te învețe (contracost) cum să fii mai bine organizat/ă! Gândește-te la serviciile lor ca la o investiție care îți este necesară! Când vei înțelege acest lucru, costul nu îți va mai părea așa mare!

Săgetător


Dacă simți că ești cumva captiv/ă în rutină, trebuie să faci mici schimbări! Poți de exemplu să mergi pe jos câteva stații de autobuz sau de ce nu, să încerci diferite trasee! O să constați că astfel, te bucuri mai mult de lucrurile care se petrec în jurul tău pentru că pur și simplu nu le mai ignori!

Capricorn


Concentrează-te mai mult pe viața ta profesională pentru că, din punct de vedere personal, ești cu adevărat împlinit/ă! Acum a sosit momentul să ocupi o funcție de conducere sau de ce nu, să îți administrezi propria afacere! Sigur, vor fi multe provocări, dar cu multă răbdare le vei rezolva pe toate!

Vărsător


Traversezi o perioadă mai dificilă și ești tentat/ă să te refugiezi în mâncare.
Nu face această greșeală pentru că vei avea foarte mult de suferit! Fă sport și forțează-ți organismul să transpire pentru a se răcori! Pe lângă faptul că vei avea un corp mai sănătos, vei câștiga și mai multă încredere în tine!


Pești


În relația ta, lucrurile nu par deloc să meargă așa cum ți-ai dori. E momentul să porți o discuție sinceră cu partenerul tău și de ce nu, să găsiți împreună o soluție. În fond, dacă tu ești nemulțumit/ă, probabil că și el simte la fel!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod