Horoscop 23 noiembrie: Leul se va trezi, fără voia lui, într-un scandal major

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

Berbec


Chiar dacă va începe puțin diferit față de cum ți-ai fi dorit, această zi se va dovedi a fi extrem de fructoasă pentru tine. Dacă vei continua să tratezi totul cu aceeași seriozitate, sigur vei câștiga admirația persoanelor din jur și poate chiar vei obține venituri suplimentare!

Taur


Nu excelezi la capitolul financiar, dar lucrul acesta nu mai este chiar atât de important pentru tine. Pentru că te-ai maturizat cu adevărat, începi să te gândești la alte aspecte ale vieții, precum stabilitate și liniște! Pentru tine e clar, dacă oricare din cele două este afectat, totul riscă să se prăbușească!

Gemeni


Ești o persoană emotivă și, de multe ori, le permiți altora să te reprezinte.
Totuși, azi va fi în avantajul tău să îți susții cauza pentru că doar tu te poți implica 100%. Pe seară, câțiva prieteni te vor vizita așa că încearcă să fii o gazdă cât mai primitoare!


Rac


Încearcă să fii mai atent/ă la alimentație în această perioadă pentru că organismul tău este destul de slăbit! Nu îl forța sub nicio formă și la cea mai mică problemă pe care o resimți, mergi la medic! Nu trebuie să faci experimente pe sănătatea ta!

Leu


Astăzi o să te trezești fără voia ta în mijlocul unui scandal major. Chiar dacă nu te așteptai la asta, o să primești critici pentru că nu ai fost mai activ/ă în trecut și pentru că eviți să îți asumi răspunderea atunci când vine vorba de job.
Fă o schimbare!


Fecioară


Dacă vei simți că ești cumva izolat/ă la locul de muncă, trebuie să înțelegi că e mult mai ușor să te schimbi tu decât să îi determini pe ceilalți să o facă! Conform învățăturilor orientale, e important să fii tu schimbarea pe care o vrei la ceilalți și să devii un exemplu!

Balanță


Din punct de vedere emoțional, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru tine. Cu toate acestea, nu trebuie să te îngrijorezi! Dacă veți înțelege amândoi că e o problemă, lucrurile sunt pe jumătate rezolvate.

Scorpion


Chiar dacă nu ai prea muți bani, continui să fii o bună sursă de aprovizionare pentru rudele tale. Mai pe șleau spus, ești căpușat/ă intens, iar tu nici măcar nu realizezi asta! Fă ceva cât mai rapid!

Săgetător


Dacă vei continua să tratezi totul cu aceeași seriozitate, vei avea parte doar de surprize frumoase! Nu lăsa stresul să te copleșească, trebuie să înveți să extragi lucrurile pozitive din orice situație!

Capricorn


De dimineață, o să pornești într-o aventură imensă, în care îți vei pune în aplicare toate calitățile pe care le-ai dobândit până atunci.
Din fericire, vei beneficia de suportul celor dragi și, datorită acestui fapt, totul va fi mult mai ușor. Continuă în aceeași direcție!


Vărsător


Trebuie să petreci cât mai mult timp alături de persoane frumoase și calde, de la care ai ce învață! Atunci când vei simți că în jurul tău e prea multă energie nepotrivită, pur și simplu, pleacă de acolo! Chiar nu trebuie să te contaminezi cu gândurile nepotrivite ale altora!

Pești


Cunoști foarte bine psihologia persoanelor din jurul tău și, datorită acestui fapt, îți e foarte ușor să le manipulezi. Faptul că nu ai făcut deja acest lucru se datorează puternicelor tale repere morale. Ai grijă cui împărtășești secretele pe care le deții pentru că nu toți sunt la fel de corecți ca tine!


 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod