10 vedete de peste 40 de ani pe care femeile obișnuite le consideră foarte frumoase

Sunt celebre, au trecut de 40 de ani și sunt în continuare foarte frumoase. Acestea sunt vedetele pe care femeile obișnuite le apreciază.

Cu timpul, frumusețea capătă noi valențe: trecerea anilor nu-i slăbește puterea, ci o transformă și o face mai interesantă. Drept dovadă stă sondajul de opinie realizat de clinica estetică Glowday, care a dorit să vadă ce femei celebre de peste 40 de ani sunt considerate frumoase de publicul feminin.

La vârsta la care ridurile, firele de păr alb şi kilogramele în plus le provoacă neliniște multora, aceste vedete continuă să se mențină în formă și să reprezinte emblemele frumuseții care nu se predă în fața timpului.
Chiar dacă au trecut mai multe decenii de când se mențin în prim-plan, aceste femei celebre nu și-au pierdut șarmul și se bucură în continuare de succes. Sunt un model pentru femeile obișnuite, iar frumusțea lor continuă să le inspire!
1 din 11

Kate Hudson, 41 de ani

Nu-i nicio surpriză că actrița se află în topul preferințelor femeilor obișnuite. Kate Hudson folosește multe produse de frumusețe, se interesează de tot ce este nou în industria cosmetică și nu se ferește să-și facă măști faciale în timpul zborurilor lungi. Vedeta bea multă apă și consideră că secretul frumuseții este să te bucuri de sănătate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod