10 vedete care n-au mai prins roluri mari: Au ieșit din circuit!

Nu-i ușor să devii celebru, dar e și mai greu să te menții în lumina reflectoarelor. Iar la Hollywood este vital să rămâi în joc, pentru că nimeni nu stă pe loc, iar concurența este sufocantă și nu iartă pe nimeni. În fiecare an, numeroși actori tineri bat la ușile consacrării și dau tot ce pot pentru a prinde un loc cât mai bun din care să se ridice și să se facă cunoscuți, însă numai cei mai talentați și mai perseverenți reușesc să ajungă în vârf și să rămână acolo.

Pentru actorii consacrați, asaltul "lupilor tineri" reprezintă o problemă reală mai ales atunci când timpul trece, iar rolurile importante încep să se rărească și apoi dispar.

Bright Side enumeră câteva vedete care au dat lovitura la începutul carierei, dar apoi, din diverse motive, au început să iasă din circuit.

1 din 11

Jessica Alba

Rolul din "Dark Angel" a consacrat-o, iar cel din "Sin City" a fost cel mai reușit din cariera sa. Jessica Alba a jucat apoi în câteva comedii romantice, în filmul de acțiune "Machete" și în thrillerul "The Killer Inside Me", care a fost bine primit de critici, însă nu a repetat succesul din "Sin City".
În ultimii ani, vedeta s-a concentrat pe afacerea sa. În 2011, ea a devenit cofondatoarea companiei The Honest, care are o gamă de produse eco. Potrivit revistei Forbes, Jessica Alba s-a numărat în 2016 printre cei mai bogați antreprenori sub 40 de ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod