Ultimele zile ale unui star. Amy Winehouse, suspectă de sindromul Tourette

În ultimii ani din viaţă, Amy Winehouse era de nerecunoscut. Apariţiile ei şocante s-au înmulţit, iar sfârşitul era aproape

Când Amy a suferit alte crize, analizele au relevat că plămânii ei erau înconjuraţi de mucus, iar în piept se dezvolta o tumoare care devenise benignă - făcuse emfizem de la atâta fumat droguri. Amy ajunsese în faza în care în orice clipă avea o substanţă toxică în corp.

Deznădăjduită, Janis credea că Amy se va elibera singură de această năpastă -o prostie. După ce slăbise enorm, vedeta şi-a pus silicoane şi se gândea să-şi opereze şi nasul. Prăbuşirea ei începuse - în timpul unui turneu în Caraibe, în 2009, a fost huiduită copios după ce a urcat drogată pe scenă.

Un an mai târziu, viaţa ei atârna de un fir de praf alb. Amy trăia în haos, iar mama sa nu se mai înţelegea cu ea. În 2011, cantitatea de alcool pe care artista o consuma depăşea de 30 de ori limita siguranţei, dar ea niciodată n-a avut limite. Era tot bulimică, iar mama ei dezvăluie în volumul scris că timp de şapte ani n-a mai avut menstruaţie pentru că glanda ei tiroidă nu mai funcţiona normal.

Amy a refuzat orice tratament. În 2011, într-un turneu european, era atât de beată încât a uitat versurile şi a căzut pe scenă. Turneul a fost anulat. Pentru ea, moartea era doar o chestiune de timp. S-a întâmplat pe 23 iulie 2011. La doar 27 de ani.

A murit în patul ei. Prietenele sale i-au spălat trupul împuţinat, au machiat-o ca în zilele ei bune şi i-au aranjat părul ca pentru un ultim concert. Amy Winehouse a fost înmormântată în cimitirul Edgwarebury, din nordul Londrei, într-un sicriu simplu, negru.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod