Scandal. De ce a provocat Valentina Pelinel uimire în rândul opiniei publice?

11 Ianuarie 2016
De câteva zile, subiectul fierbinte al vieţii mondene româneşti e menajul în trei al lui Cristi Borcea cu soţia şi amanta. O poveste care va are consecinţe neplăcute pentru toţi cei implicaţi
Pe lângă faptul că nu are o imagine publică prea bună, ştirea că fostul preşedinte al clubului Dinamo şi-a lăsat amanta însărcinată de după gratii, în timp ce Alina, soţia, abia născuse o fetiţă în urmă cu jumătate de an, a şocat şi mai rău publicul.
Valentina Pelinel, un fotomodel care a avut succes internaţional, a divorţat de omul politic Cristian Boureanu în 2014, după şapte ani de căsnicie. Mai multe persoane din anturajul celor doi au vorbit la vremea respectivă despre faptul că fotomodelul a plecat din cauza problemelor financiare ale soţului şi a dat peste Borcea.
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • sacaz pe 12 Ian 2016, 16:32
  ASSHOLE

  Gunoaieeee.Un gunoi de subiect.Un gunoi de Tara

  0
  0

 • florin pe 12 Ian 2016, 15:54
  fufa

  Dar chiar nu mai sunt subiecte serioase, probleme importante de comentat si, eventual, rezolvat in Romania decat stirile si comentariile intregii media despre curvistinile astea de talie internationala??? Nu mai poti deschide tv-ul pentru ca, oricat ai folosi telecomanda, tot despre fufa de pelinel dai! Si daca nu-i pelinel, sunt celelalte faimoase "dive", zavoranca, mantea... (clanul e mare). Parlamentarii astia de-i avem, decat sa fie preocupati de... soarta balenelor albastre sau alte asemenea, mai bine ar initia o lege care sa reglementeze intr-un fel asa-zisele emisiuni tv care emana numai incultura!

  0
  1

 • perineala flecareala pe 12 Ian 2016, 14:11
  Va denunt urgent la dna pentru coruptie si abuzuri in servici

  Voi publicati doar comentariile celor care convin intereselor si coruptiei din clanul vostru cumparat de cei ce au interese murdare aici . daca mai intirziiati cu publicarea comentariului meu scriu urgent un denunt la dna ca sa faceti cunostinta cu cei ce va indeamna respectuos si in zornait de catuse sa respectati drepturile omului a semenilor vostri cu 2 picioare .

  2
  1

 • eu pe 12 Ian 2016, 14:01
  parere

  acest subiect este important pentru jurnalisti ca nu mai aveau subiecte . Si asa cum a facut Alina cu prima sotie la fel a facut si cea din urma. Ca femeie spun ca chiar merita Alina sa fie abandonata -nici ea nu s-a gandit la copiii din prima casatorie a lui borcea.

  1
  1

 • Dinu Dorina pe 12 Ian 2016, 13:58
  Alde Pelinel

  O bagati prea mult in seama.

  3
  0

 • TOM pe 12 Ian 2016, 11:43
  tara arde si "doctoranzii " scot carte dupa carte mai ceva ca academicienii

  pai toate asa zise doamne si domnisoare stau dupa acesti neispraviti doar pentru bani si nimic altceva ,sa vedem sincer daca toti acesti asa zisi oameni de afaceri ar deveni muritori de foame cu averile obtinute unele in mod ilegal confiscate ar mai avea aceste paparude langa ei ?

  3
  0

 • NEMESIS pe 12 Ian 2016, 11:34
  RĂSPUNS

  Pelinel a provocat uimire pentru că este o târfă care părea femeie serioasă.

  3
  2

 • ciclopus pe 12 Ian 2016, 10:38
  Neimportant.

  Nici Borcea nici Pelinel nu sunt importanti pentru problemele stringente ale tarii.Faptul ca ca banii murdaresc si ca sunt radacina rautatilor este adevarat .

  0
  2

 • ciclopus pe 12 Ian 2016, 10:38
  Neimportant.

  Nici Borcea nici Pelinel nu sunt importanti pentru problemele stringente ale tarii.Faptul ca ca banii murdaresc si ca sunt radacina rautatilor este adevarat .

  4
  2

 • Elisa pe 12 Ian 2016, 10:12
  pentru dinel

  Care frumusete mai dinel, Valentina asat o cataloghezi "frumoasa" !!!! sau tu nu ai vazut in viata ta o femeie frumoasa. Priveste putin la divele lumii precum Sofia Loren, Monica Belluci, Catherine Deneuve si as putea continua, scumpule "Dinel" , sau esti o preitene a tarfei Valentina si te plateste sa postezi lucruri pozitive :) Aprob ce spune banel: "toti trei, borcea,aAlina si valentina sunt niste gunoaie ale unei societati romanesti care s-au ridicat (ele) prin prostituare si Borcea prin furt si inselaciune, in "elita" societatii romanesti". Asta este adevarul gol golutz despre saraca bogata Romanika noastra. Sa va fie rusine acelora care sustineri mizeria asta din societatea noastra!

  5
  2

 • maahoo.comrko pe 12 Ian 2016, 09:07
  scarba!

  ,,scarba'' subectul acesta imi provoaca sila si scarba !

  7
  2

 • banel pe 12 Ian 2016, 08:33
  gunoaie

  In articolul asta realizez ca Borcea si Vidican sunt niste nenorociti,doar "diafana" Valentina" ar fi vreo pasare maiastra care nu stia ce face!!!Sa fim seriosi,toti trei,borcea,Alina si valentina sunt niste gunoaie ale unei societati romanesti care s-au ridicat (ele) prin prostituare si Borcea rpin furt si inselaciune,in "elita" societatii romanesti. De la comunisti incoace putem spune ca societatea noastra s-a intors cu dosul in sus.Romania in acest moment este condusa de o masa compacta si mare de hoti,excroci,oameni de cea mai joasa speta si de prostituate infiltrate peste tot.Televiziunile intro proportie de 90%(si sunt optimist) sunt compuse din femei de proasta conditie,care au ajuns acolo prin prostitutie sau prin influenta(fata lui mama si a lui tata) si borfasi . asa ca nimic nu este nou in Romanika in care hotia este precum aerul,obligatorie.

  12
  2

 • dinel pe 11 Ian 2016, 11:03
  Pentru voi !

  cine a scris acest articol a facut-o din invidie probabil ca este o jurnalista complexata ,..valentina va ramane tot o frumoasa femeie de succes care a dat dovada de mult bun simt,probabil si-a dorit cu ardoare un copil si putea fi un alt tata de succes nu neaparat borcea ,..si nu mai vorbiti in numele intregii populatii a tarii ca nu toti avem aceeasi opinie,ba chie ar trebui sa va intereseze mai mult problemele tarii de securitate,financiar,economice etc decat can-canuri

  5
  18

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod