Frumuseţe. Trendurile în machiaj pentru 2016. Recomandările expertului

În acest an nu vom abuza de blush-uri puternice şi vom alege nuanţe cât mai naturale, de la piersică, până la roz fin. Se pune accent şi pe tenul strălucitor
Reinterpretări ale unor stiluri de machiaj clasic, dar şi naturaleţe inocentă, acestea sunt trendurile în make-up propuse de designeri pe podium. Machiajele sunt în 2016 îndrăzneţe şi contrastante, deci oricine îşi poate găsi stilul în anul acesta. Katiuşa Popovici, make-up artist, îţi spune care sunt principalele tendinţe în machiaj pentru anul 2016.

Aşa cum în 2015 culoarea în mare vogă a fost marsala, acum în 2016, avem deja două culori stabilite de Institutul Pantone din New York.
Acestea sunt rozul cuarţ şi albastrul seren (albastrul cerului). Tenul va fi obligatoriu proaspăt  şi natural. Se accentuează obrajii pentru a le da o strălucire rozalie şi mai ales buzele care vor fi în culori puternice de roşu aprins. Pentru ochi, tonuri azurii, albastru electric sau bleu celest – acestea vor fi fără îndoială nuanţele preferate pentru machiaj în anul următor. În contrast avem şi machiajul grafic, foarte accentuat cu buze nude, aşa că indiferent de fizionomie, fiecare îşi poate găsi un stil personal care să fie şi în tendinţe”
, explică Katiuşa Popovici, make-up artist. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod