Frumuseţe. Trendurile în machiaj pentru 2016. Recomandările expertului



Privire grafică 

Pe toate podiumurile s-a putut observa înfrumuseţarea ochilor cu tot felul de elemente şi codiţe grafice sau reinterpretarea clasicului ”cat-eyes”. Este suficient să ne uităm la prezentările Chanel, Dior şi Fendi pentru a înţelege cât de uşor poate fi transformată privirea cu ajutorul unor simple aplicări de farduri gri-închis sau a unui eyeliner negru intens. Atâta timp cât  linia de tuş iese în evidenţă, iar aceasta este cât mai groasă, abstractă şi geometrică, atunci este în trend. 

Machiajul cat eyes continua să fie printre cele favorite şi în 2016, însă nu fără a trece printr-o metamorfoză.
Încearcă să desenezi codiţele pe pleoapa inferioară sau să creezi o privire cu adevărat de  pisică cu linia dublă sau în mai multe culori pentru o notă de exotism. Nu uita să asortezi ochilor un  ten Nude Sheen, inspirat de Kate Moss, care presupune o bază de machiaj uşoară, fluidă şi translucidă. Pentru aceasta se înlocuieşte pudra normală de faţă cu una bronzantă sau fard de obraz sidefat
”, explică Katiuşa Popovici. 

Smokey eyes nu iese din trend, dar şi acesta într-o altă interpretare, mai subtilă, sofisticată şi mai puţin definită, care poate cuprinde nu doar pleoapa de sus şi cea de jos şi să ajungă chiar şi până la linia sprâncenelor şi la rădăcina nasului.
 Poţi purta acest machiaj cu o bază nude atât pentru ten cât şi pentru buze, aşa cum propune casa de modă Chanel. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod