Ultimele zile ale unui star. Amy Winehouse, suspectă de sindromul Tourette

Legătura cu Blake a fost fatală pentru talentata artistă britanică

La 20 de ani, în plină ascenciune, mama vitregă a vedetei, Cynthia Winehouse, a murit. După ce şi-a pierdut şi bunica, Amy s-a refugiat în drogurile lui Blake Fielder-Civil.

Cariera ei era însă în vârf: următorul album, "Back to Black", a fost cel mai vândut în 2007. A cântat cu Rolling Stones, dar nu suporta presiunea de a fi mereu la înălţime şi a bea mai mult alcool. La 22 de ani era pe culmea succesului, iar mama ei spune că n-a anticipat furtuna care avea s-o arunce în cădere liberă, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Amy a avut o criză după ce a luat un cocktail de heroină, cocaină, ketamină şi marijuana. Arăta ca un schelet. A ajuns la dezintoxicare, dar cu Blake lângă ea şi cu drogurile la îndemână totul era doar pierdere de timp - a dat telefon să vină un elicopter şi s-o ia de acolo.

Când Blake a fost arestat pentru trafic de droguri, Janis a sperat că fata ei se va despărţi de el, dar Amy era dependentă în ultimul grad - trăia într-o cocină, îşi pierduse un dinte doar ea ştia cum, tot corpul îi era plin de bube. Corpul i se dezintegra, cu oasele împungându-i pielea. Amy era o ruină, iar Janis vedea cu ochii ei asta, dar n-a fost în stare să facă nimic. S-a simţit lipsită de orice speranţă.

În 2008, când Amy a fost invitată să cânte la gala Premiilor Grammy, nu i s-a permis să părăsească Anglia din cauza nivelului ridicat de cocaină din corp. Dar a luat cinci Grammy atunci.

În acel an a fost diagnosticată cu impetigo, o boală foarte contagioasă care atacă sistemul imunitar. A refuzat să se interneze la dezintoxicare şi a decis să urmeze un tratament acasă, dar a început cu stângul, adică a fumat nişte iarbă. Apoi nu s-a mai putut opri: două zile a pompat în ea droguri şi băutură, şi-a tăiat faţa şi braţele, şi-a stins o ţigară pe obraz. Apoi a dat cu pumnul în oglindă şi s-a umplut de sânge.

Janis şi Mitchell erau îngroziţi. Au stabilit să o bage cu forţa într-un spital, dar din nou ea a fost partea slabă: n-a putut să apese trăgaciul, scrie Daily Mail.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod