Cât de important este părul pentru bărbați pentru a-i face să se simtă mai atrăgători?

Știm cu toții că frumusețea se află în ochii celui care privește, dar ceea ce nu știm este cât de mult cred bărbații că frumusețea se află în părul lor.
Potrivit unui studiu reprezentativ efectuat în mediul urban, realizat de către compania de cercetare de piață GfK România, pentru Alpecin Caffeine Shampoo, mai mult de 1 din 3 bărbați români, cu vârste cuprinse între 30-35 de ani, consideră că părul reprezintă o parte importantă a imaginii proprii și în viața lor. Bărbații cu venituri mai mari sunt mai preocupați de părul lor, în timp ce aproape 1 din 3 din bărbații necăsătoriți sunt de părere că pierderea părului le-ar putea afecta relația cu partenera.
Cel mai puțin îngrijorați de aspectul lor sunt bărbații divorțați, despărțiți de parteneră sau văduvi (14%).

Bărbații cu venituri mari sunt de acord într-o măsură ușor mai mare decât cei cu venituri mici și medii că un par sănătos contribuie substanțial la încrederea de sine și atrage mai mult atenția sexului opus. Există unii bărbați care consideră că a avea un păr sănătos este mai important decât a avea o piele fără imperfecțiuni.

Ce fac acești bărbați pentru a fi mai atractivi in ochii celor iubite? Se pare că un păr curat este primul obiectiv pe listă.
Aproape jumătate dintre bărbații români (44%) spun că se spală pe cap de două ori pe săptămână. Bărbații cu vârste cuprinse între 30 și 35 de ani, fără copii și fără probleme legate de căderea părului se spală cel mai des.

În ciuda faptului că 46% dintre bărbații din România sunt de acord că pierderea părului este ereditară, Dr. Adolf Klenk, șeful departamentului de cercetare al Dr. Wolff Research, a dovedit că nivelul ridicat de testosteron poate duce la căderea părului. Excesul de testosteron începe în perioada pubertății și permite creșterea bărbii, pe de o parte, dar și slăbirea rădăcinilor firelor de păr de pe scalp, pe de alta.

Dr.
Klenk a descoperit formula științifică pe bază de cafeină, încorporată în Alpecin Caffeine Shampoo, care reușește să oprească efectele negative ale testosteronului, astfel luptând în mod eficient împotriva căderii părului pe fond genetic. Lipsa energiei cauzată de testosteron este echilibrată cu ajutorul cafeinei. Prin aplicarea locală, cafeina acționează acolo unde este nevoie.

Datorită formulei speciale ale produselor Alpecin, substanța activă penetrează părul și migrează către foliculul pilos. Este util de știut că 2 minute de spălat cu Alpecin Caffeine Shampoo sunt echivalentul a 50 de cești de cafea.

Sondajul Alpecin a fost realizat la nivel național, în zonele urbane, pe un eșantion reprezentativ.

Pentru mai multe informații despre produs, vizitați: www.alpecin.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod