Ultimele zile ale unui star. Amy Winehouse, suspectă de sindromul Tourette

Amy Winehouse a fost un copil-problemă, iar divorţul părinţilor a dezechilibrat-o iremediabil


Tot cercetând prin vraful de jurnale, versuri şi listele cu tot felul de însemnări pe care Amy le scria obsesiv, Janis a început să realizeze că acestea arată un mic semn de afecţiune mentală cu care aceasta s-a confruntat în ultimii ani de viaţă. Mama vedetei a declarat într-un interviu pentru People Magazine că Amy ar fi putut avea sindromul Tourette, care se manifestă prin incapacitatea de a controla vorbirea şi gesturile. "S-o iubesc pe Amy a devenit un şir neîntrerupt de spaime că aş putea s-o pierd, apoi să n-o pierd s-a transformat în aşteptarea momentului în care o voi pierde...", scrie Janis.

Femeia nu crede speculaţiile potrivit cărora Amy îşi dorea să moară; fetiţa ei, care îi semăna atât de mult, visa că într-o zi va avea un copil. Aşa crede ea. Dar Janice recunoaşte că Amy ajunsese să fumeze zilnic cannabis şi o ruga să-i aducă droguri.
Janice era farmacistă şi n-avea cum să nu recunoască toate etapele dependenţei prin care a trecut fiica sa. Şi totuşi n-a oprit-o.

Prăbuşirea artistei s-a accentuat când l-a cunoscut pe Blake Fielder-Civil, un drogat renumit, care a îndreptat-o spre cocaină şi heroină şi cu care s-a măritat. Amy a devenit mai dependentă decât el. A devenit bulimică şi descoperise o nouă "dietă" - mânca şi apoi vomita. A devenit mai paranoică şi mai agresivă.

Succesul pe care începea să-l guste o trăgea şi mai mult în jos. A dat lovitura când a semnat contractul cu Universal-Island Records, în 2002, soldat cu albumul "Frank", şi atunci a descoperit uimită oameni care-i spuneau că e specială, ea, care fusese respinsă peste tot unde punea piciorul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod