"Vocea României" revine la Pro TV

Antrenorii şi finaliştii primului sezon al show-ului vor interpreta într-o manieră inedită piesa "Moves like Jagger" a celor de la Maroon 5, în prima ediţie din noul sezon al programului, difuzat marţi, de la ora 20.15, la Pro TV.

Antrenorii şi finaliştii primului sezon al show-ului vor interpreta într-o manieră inedită piesa "Moves like Jagger" a celor de la Maroon 5, în prima ediţie din noul sezon al programului, difuzat marţi, de la ora 20.15, la Pro TV.

Marţi, de la ora 20.15, la Pro TV debutează cel de-al doilea sezon al super show-ului "Vocea României". Una dintre surprizele care vor deschide seara este cântecul pregătit de cei patru antrenori - Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu - şi cei patru finalişti ai primului sezon: Dragoş Chircu, Ştefan Stan, Cristian Sanda şi Iuliana Puşchilă.
Cei opt au interpretat într-o manieră proprie piesa "Moves like Jagger" a celor de la Maroon 5, reuşind să electrizeze întreaga sală prin prestaţia lor.

Al doilea sezon de "Vocea României" începe în forţă cu concurenţi unul şi unul, adevăraţi artişti care nu doar că au reuşit să întoarcă scaunele, dar au ajuns la performanţa de a ridica antrenorii de pe scaune.

Lupta nu se dă doar pe scenă, ci şi între Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu. Cei patru scot artileria grea şi se folosesc de toate argumentele pentru a-i aduce la ei în echipă pe cei mai buni concurenţi, informează un comunicat Pro TV.

În prima ediţie a show-ului, pentru a convinge o concurentă să se alăture echipei lui, Horia Brenciu recurge la un gest neaşteptat, care lasă mască atât publicul, cât şi pe ceilalţi antrenori.

Smiley, Horia Brenciu, Loredana şi Marius Moga vor lansa fiecare în competiţie câte 14 concurenţi, cu doi mai mult de fiecare faţă de sezonul trecut. Lupta pentru premiul de 100.000 de euro şi titlul de "Vocea României" se va dovedi mai dură decât în sezonul trecut, pentru că, alături de concurenţii care au convins juriul prin calităţile lor vocale se vor afla şi artişti care fac deja parte din peisajul muzical românesc.

Prin poarta către celebritate care este "Vocea României" se pregătesc să treacă Tibi Scobiola, Dalma - pe care telespectatorii Pro TV au putut să o vadă şi să o asculte şi la "Land of Jokes", David Bryan, solistul trupei Hotel FM, câştigătorii selecţiei nationale Eurovision 2011, Elena Vasile, solista trupei Electric Fance, Cristi Nistor şi Andreea Olariu, pentru a enumera numai câteva nume impuse deja în muzica românească.

"Nivelul vocilor din acest sezon a crescut şi mai mult. Ne-a fost foarte dificil să alegem, dar cu toate astea show-ul va fi unul nebun!!! Faptul că în competiţie avem voci care sunt deja în industria muzicală e o dovadă a faptului ca «Vocea României» oferă orizonturi uriaşe. Aici este un loc în care se nasc prietenii, colaborări şi contracte!", a declarat Smiley.


"Avem elevi foarte mulţi şi de foarte bună calitate. Din acest motiv ne-a fost foarte greu să alegem şi sper ca acest sezon să fie şi mai incitant decât primul. Vocile deja cunoscute publicului nu fac decât să mărească miza concursului şi să demonstreze că acest show te duce la nivelul urmator al carierei", spune şi Loredana.

Pe lângă concurenţii deja cunoscuţi publicului, telespectatorii vor avea parte de nişte surprize nemaipomenite şi vor asculta voci care îi vor convinge instantaneu că merită un loc pe piaţa muzicală.

Foştii concurenţi Ştefan Stan, Cristian Sanda, Iuliana Puşchilă, Dragoş Chircu, Oana Brutaru, Daniel Max Dragomir, Robert Patai, Irina Tănase, Vlad Gliga şi Alina Toma se vor afla şi ei în platoul emisiunii "Vocea României" pentru a fi alături de foştii lor antrenori, dar şi pentru a urmări concurenţii care vor trece prin aceleaşi emoţii ca şi ei.

Marius Moga mărturiseşte că i-a fost dor de "mirosul de competiţie muzicală" şi că este foarte încântat de cei care s-au prezentat la audiţiile pe nevăzute: "E un lucru mimunat ca oameni deja lansaţi au ales să vină aici.
Înseamnă că li s-a părut important ca lumea întreagă să vadă evoluţia lor. «Vocea României» e şansa de a fi apreciaţi de publicul larg, nu doar de oamenii din breasla"
.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod