Vlad de la Zero îşi protejează mâinile: a refuzat să se dea cu placa

Basistul trupei Zero a ales o modalitate mai sigură de a se distra pe timp de iarnă. Artistul a plecat în weekend la munte alături de colegii lui, însă distracţia la comun nu a mai avut loc atunci când a venit vorba să practice sporturi de iarnă.
Vlad Manolache a ales o modalitate mai sigură de a se distra pe timp de iarnă. Basistul trupei Zero a plecat în weekend la munte alături de colegii lui, însă distracţia la comun nu a mai avut loc atunci când a venit vorba să practice sporturi de iarnă.

În timp ce Alex, Laur şi Papu, colegii lui din trupă, s-au aventurat pe pârtie, dându-se cu placa sau optând pentru schi, Vlad a decis să fie mai precaut. Astfel că a închiriat o pereche de patine de gheaţă, mai ales că la acest aspect este maestru încă din copilărie.


“I-am lăsat pe ei să se arunce pe zăpadă cu placa. Nu vreau să îmi luxez mâna şi să stau pe bară o lună de zile, mai ales că avem destule concerte în această perioadă. Sunt mult mai sigur pe mine la patinoar. Era prea mare riscul pe pârtia de schi”, a declarat Vlad.

Întorşi în Bucureşti, membrii trupei Zero au început deja repetiţiile pentru seria concertelor de la începutul lunii martie, pentru care au pregătit atât piese proprii, cât şi coveruri ale unor piese de dragoste internaţionale.

Este deja celebră varianta piesei “Just The Way You Are”, a lui Bruno Mars, pe care au interpretat-o în manieră proprie de Valentine’s Day, demonstrând încă o dată că formează una din cele mai dinamice trupe pop-rock din România.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lisa pe 28 Feb 2012, 14:57
    eee

    eh, da.. de parca pe gheata nu poti sa iei o tranta si sa-ti faci praf mana. eu fac snowboarding weekend de weekend, imi iau baxu de mountain dew si fetele si mergem la busteni. le-am invatat pe toate si nici una n-a cazut atat de rau ca sa-si rupa mainile.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod