Drama lui Florin Busuioc, Pro TV: Am un fiu care a avut probleme cu drogurile

Actorul a vorbit într-un interviu despre primul copil dintr-o căsătorie anterioară.

Florin Busuioc a recunoscut public de mai multe ori că are un fiu dintr-o altă căsătorie. El nu se ruşinează cu acest fapt, ba dimpotrivă, el spunând că nu s-a ferit niciodată să spună că are un băiat în vârstă de 20 de ani. Cu toate astea, fiul său, care îi poartă şi numele, Florin, l-a acuzat pe tatăl lui că nu l-a recunoscut. Într-un interviu publicat de revista VIP, prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV a ţinut să explice care este relaţia dintre el şi băiatul său.

"Simt nevoia să lămuresc un lucru.

Toată lumea a vorbit despre «povestea fiului secret al lui Busu». Nu exista niciun «fiu secret». Este un copil dintr-o relaţie anterioară, despre care fiicele mele ştiu. Pensia alimentară a fost trimisă de către angajatorul meu întotdeauna, iar la nivel de colegi s-a ştiut în permanenţă de Florin, doar că nu m-am dus să strig în gura mare «băăăăă, am un fiu secret!", a spus vedeta Pro.

Actorul şi prezentatorul TV a spus că fiul său a trecut mai greu peste episodul cu drogurile, dar asta nu explică atacurile acestuia la adresa sa.

Busuioc spune că a avut grijă de fiul său şi nu l-a renegat niciodată: "Ceea ce nu înţeleg eu este de ce acum, la vârsta de 20 de ani, a început să spună că l-am abandonat şi toate celelalte. Este un bărbat în toată firea, dacă începe să plângă ca o muiere, ce să mai discut... Cred că este un om matur. El a spus că nu m-a interesat de el, dar situaţia e puţin pe dos."

Busu a abordat fără ocolişuri şi dependenţa de stupefiante a fiului său, pe care acesta a reuşit să o câştige, şi vrea să îl implice pe acesta într-o campanie antidrog, în care el ar fi o figură credibilă.
"Mi se pare interesantă ideea unei eventuale campanii împotriva drogurilor. Dar cred că ar trebui făcută alături de Florin, pentru că el ştie despre ce este vorba. Am discutat cu el câte ceva pe această temă şi cred că ar fi persoana cea mai indicată pentru o asemenea campanie şi un mesaj cât mai corect. Eu nu am luat niciodată droguri şi nici nu cred că mă mai apuc la vârsta aceasta. Una este să vină un boşorog de 50 de ani la un puştan să îi spună să nu mai ia droguri şi alta este să vină unul...
în tema, ca să zic aşa. Acum el a făcut o cură de dezintoxicare, a stat în spital o perioadă, a fost îngrijit şi a ieşit de acolo foarte bine. Am înţeles că şi-a cam revizuit întreaga viaţă, că are şi o iubită care este alături de el şi îl ajută să treacă peste acest moment"
, a mai spus vedeta în interviul publicat de VIP.

Citeşte despre acest subiect şi pe site-ul click.ro!

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • -------------- pe 31 Dec 2013, 13:13
    mda

    oare de ce a avut probleme cu drogurile ? nu-i posibil asa ceva , sa ai un copil si sa-l abandonezi, credeam ca-s serios dar prrrrr

    1
    0

  • Stefan L pe 26 Feb 2012, 16:10
    SUNTEM ALATURI DE VOI

    Busu, te rog apropie-ti fiul asa cum este el acum ditai vlajganul si adultul. Si eu la- acuzat pe tatal meu in tinerete , ca ne-a parasit, dar dupa ani de zile, mi-am reevaluat gandirea si ne-am impacat , ceea ce mi-a adus multa bucurie si liniste in suflet. Iarta-l daca acum inca nu intelege contextul care v-a separat. Asteptam sa va vedem pe amnadoi, tata si fiu in emisiuni bine facute pe tema luptei antidrog. Cu respect.

    1
    0

  • florentina pe 26 Feb 2012, 11:33
    DRAMA LUI BUSU

    Busu draga iti respect decizia ta intrucat tu stii cel mai bine cum sa procedezi ...bravo.

    0
    1

  • florea marian pe 23 Feb 2012, 11:27
    florin busuioc

    busu tatal mi se pare un om normal cum ar trebui sa fie cat mai multi

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod